Logo Gadero
service

Houthandel Ede

Bent u op zoek naar tuinhout in Ede? Bestel al uw benodigdheden online en wij leveren het tot aan uw deur, van Veldhuizen, Rietkampen, De Ginkel, oud Reemst, Roekel, Lunteren, Veenendaal, Bennekom tot aan Wageningen. Wij rijden wekelijk naar Ede om mooie pakketten hout af te leveren. Gadero is marktleider in hout en biedt het grootste assortiment schuttingvlondersrabatdelenbeschoeiing en tuinhekken. Daarnaast vindt u bij ons ook hout voor veranda's, prefab blokhutten en zelfs sierbestrating! En dat met de beste service die u maar kunt wensen. Houthandel Gadero heeft keuze uit meer dan 10.000 artikelen, met handige bezorging overal in Ede natuurlijk.

Wilt u de producten toch even in het echt bekijken? Kom dan naar onze vestiging in Breukelen dit is ca, 1 uur rijden vanaf Ede.

Gadero Euvelgunner

Thuisbezorgd in Ede

Iedere week rijden wij met een grote vrachtwagen naar Ede en omstreken. Hieronder vindt u de leverdag checker om te zien wanneer we bij u in de buurt leveren. Naast onze vaste leverdagen heeft Gadero ook een 48-uurs assortiment. Deze populaire producten worden binnen twee werkdagen bezorgd. Sierbestrating heeft geen vaste bezorgdag maar wordt altijd binnen 5 dagen geleverd.  Bekijk informatie over leveren van tuinhout en sierbestrating onze speciale bezorgpagina.