Logo Gadero
service

Houthandel Haarlem

Zoekt u een top kwaliteit houthandel in Noord-Holland? Wij bezorgen het beste tuinhout in Haarlem gewoon bij u aan huis, in alle wijken zoals Rozenprieel, Koninginnebuurt, Vondelkwartier, Planetenwijk, Bomenwijk tot aan Spaarndam. Wij hebben bij houthandel Gadero het grootste assortiment blokhutten, schuttingplankenvlonderplanken. Daarnaast bieden we andere tuinhoutproducten en accessoires zoals tuinbeits en schroeven aan. Naast bezorgen op vaste leverdagen in heel Noord-Holland kunt u vlak onder Amsterdam, bij ons pand in Breukelen, uw bestelling ook afhalen. Dit kan op vaste afhaaldagen.

Noord-Holland staat bekend om de mooie wateren en natuur, daarom leveren wij in deze provincie in verhouding veel houten beschoeiingen en waterkant steigers en vlonders. De grondsoort in Noord Holland is doorgaans klei. Klei heeft een stevige structuur en is daardoor zeer geschikt om vierkante hardhouten palen voor schuttingen en vlonders in de grond te slaan. Haarlem ligt dicht aan de kust en hierdoor waait het er vaak hard. Bij het plaatsen van een schutting is het daarom belangrijk onze betonpoeren te gebruiken.

Bij onze houthandel vindt u duizenden hardhout, composiet en naaldhout palen, balken, planken en schermen. Door onze hoge omloopsnelheden is onze kwaliteit beter dan bij de doe-het-zelf bouwmarkt in de regio Haarlem. Bestel vandaag nog uw geïmpregneerde schutting, hardhouten vlonder of complete beschoeiing via onze site. Tot slot bieden we een mega assortiment trendy terras overkappingen en houten blokhutten.

Tuinhout bezorgen in Haarlem

Wij bezorgen in heel Noord-Holland en dus ook in Haarlem altijd 1 keer per week. Naast de wekelijkse levering bezorgen wij vaker in het hoogseizoen. Bekijk voor de actuele deadlines onze bezorginformatie. Heeft u verder nog vragen over onze leveringsmogelijkheden in Haarlem? Dan kunt u ook altijd even contact met ons opnemen. 

Montage in Haarlem

Onze houthandel biedt naast hardhout, naaldhout en composiet tuinhout ook montage service aan. Wij hebben o.a. in Haarlem vakmannen zitten voor het maken van een strakke vlonder. Maar ook hoveniers in de omgeving Haarlem en Haarlemmermeer voor het plaatsen van bijvoorbeeld een schutting, damwand beschoeiing of terrasoverkapping. Onze houthandel biedt verder degelijke kluspartners in de wijken: Kleine hout, Patrinomiumbuurt, Spaarndam, Dietsveld enzovoorts die u kunnen helpen bij de montage. Ook bieden wij klus-, groen- en bouwbedrijven 5% korting als zakelijke partner.

Bent u zelf timmerman of heeft u een klusbedrijf in de regio Haarlemmermeer, Bloemendaal, Overveen, Aerdenhout, Amsterdam, omgeving Alkmaar of Den Helder? Wij zoeken nog klusbedrijven met ervaring die voor ons schuttingen en vlonders willen bouwen en tuinhuisjes willen plaatsen. Interesse? Stuur ons dan een bericht met uw werkgebied, specialiteiten en contactgegevens. 

Heeft u tot slot vragen over tuinhout? Maak dan een afspraak bij een van onze vestigingen, stuur een email of bel 050 - 230.61.51 voor al uw vragen.