Logo Gadero
service

Houthandel Zaandam

Niet meer naar de bouwmarkt voor uw hout, maar eenvoudig al uw benodigdheden online bestellen en laten thuisbezorgen in Zaandam. Het kan, bij Gadero! Wij zijn marktleider in tuinhout in de Benelux en hebben het grootste assortiment schuttingvlondersrabatdelenbeschoeiing en tuinhekken. Daarnaast kunt u bij ons ook terecht voor andere bouwwerken als overkappingenblokhutten en zelfs sierbestrating! Gadero staat voor service. Bestel alles gemakkelijk online en wij regelen de rest: buiten genieten, binnen handbereik!

Hout bezorgen Zaandam

Wij komen wekelijks in Noord-Holland om hout te bezorgen. Bekijk de leverdagchecker op deze pagina om te zien op welke dag we bij u in Zaandam verwachten te leveren. Goed om te weten is dat niet voor alle producten dezelfde leverdag geldt. Naast de vaste leverdagen is er bijvoorbeeld ook een 48-uurs assortiment. Deze populaire producten worden binnen twee werkdagen geleverd. Voor sierbestrating geldt geen vaste bezorgdag, maar dit wordt veelal binnen vijf werkdagen geleverd. Meer informatie over de leveringen van hout vindt u op de bezorgpagina. Uiteraard houden wij u op de hoogte van de specifieke leverdag zodra u de bestelling geplaatst heeft.

hardhouten vlonderplanken loods

Professionele montage in Zaandam

Op zoek naar een vakman in Zaandam voor uw houtproject? Wij hebben jarenlange relaties met montagebedrijven zoals hoveniers, timmermannen en klussenbedrijven in de provincie Noord-Holland. Voor de zakelijke markt bieden wij 5% korting. Neem contact met ons op om hiervan te profiteren!

Heeft u vragen of andere opmerkingen voor onze Houthandel? Bel 050 230.61.51!