Kapschuur Bergen L type 7 Lariks Douglas Geschaafd 678 x 306 x 281 cm - Zwarte Wanden

Productnummer: DE81016   |   Gedroogd en geschaafd Lariks Douglas hout   |   Diverse soorten dakbedekking als optie bij te bestellen

Aangepaste levertijd Momenteel niet leverbaar

€ 5.358,95 Per stuk incl. BTW
Gespreid betalen
Liever in termijnen betalen? Betaal in 12 tot 60 termijnen
Let op: Geld lenen kost geld! Meer infomatie
v.a. € 113,88 p.m. *
Delen via WhatsApp
Extra opties toevoegen
Dakbedekking Puntdak
Dakgootset
Betonpoeren
Kit voor dakbedekking / dakdoorvoer
Wegzakpreventie
Samenstelling Sluiten
  • € 5.358,95 Standaardproduct Kapschuur Bergen L type 7 Lariks Douglas Geschaafd 678 x 306 x 281 cm - Zwarte Wanden
  • € 0,00 Extra opties bekijk opties
  • € 0,00 Totaalbedrag

Voor- en nadelen van Kapschuur Bergen L type 7 Lariks Douglas Geschaafd 678 x 306 x 281 cm - Zwarte Wanden

  • Snel en eenvoudig op te bouwen, alles reeds op maat gezaagd
  • Inclusief schoren, bouwtekening en ijzerwaren
  • Glad geschaafde 120 x 120 mm staanders
  • Luxe dak van glad geschaafde 18 mm vellingdelen
  • Exclusief fundering en dakbedekking
  • Relatief klein zitgedeelte, overweeg ook de XL variant

Kapschuur Bergen L type 7 Lariks Douglas Geschaafd 678 x 306 x 281 cm - Zwarte Wanden

Buiten genieten is binnen handbereik met deze trendy kapschuur overkapping van glad geschaafd Lariks Douglas hout. Kapschuur Bergen L type 7 terrasoverkapping van ca. 7 meter breed wordt als compleet pakket geleverd, kortom u hoeft niets meer te zagen, alles is voorgezaagd in de juiste maat. Dit scheelt enorm veel werkuren. Kapschuur Bergen L type 7 wordt bovendien geleverd met dichte achterwand van zwarte potdekselplanken en dichte tuinberging met enkele dichte deur van onbehandeld Lariks Douglas hout. Deze deze combinatie heeft u niet alleen ruimte voor het stallen van bijvoorbeeld uw tuingereedschap, de overkapping met dichte zwarte achtwand biedt ook beschutting zodat u heerlijk kunt relaxen in uw tuin.

Verder kijken:  overkapping ca 7 meter breed

Afmetingen Lariks Douglas overkapping

De diepte van deze schitterende Lariks kapschuur Bergen L type 7 met zadeldak is 3.06 meter, de breedte is 6.78 meter en de hoogte is 2.81 meter. Deze luxe houten kapschuur heeft sterke verbindingen en wordt geleverd met schuine schoren van Lariks. De voetprint van de staanders van deze fraaie Lariks kapschuur is 642 x 222 cm. De vrije doorgangsmaat tussen de staanders bedraagd 198 cm, zowel aan de voorkant en zijkant. 

Dit zeer complete Lariks Douglas kapschuur bouwpakket bestaat uit voorgeboorde en voorgezaagde 12 x 12 cm geschaafde staanders, schoren, 4.5 x 12 cm balken, 18 mm dikte veer en groef dakplanken inclusief Nederlandse bouwtekening en bevestigingsmateriaal. 

Dit buitenverblijf is aan de achterkant dicht, zo zit u heerlijk beschut. De wanden voor de achterkant van de overkapping van ca. 4 x 2 meter en voor de gesloten tuinberging van ca. 2 x 2 meter zijn van onbehandeld en opgebouwd met zwarte Lariks Douglas potdeksel planken van 19.5 cm breed en 2.2 cm dik. Het regelwerk voor de opbouw van de Lariks potdekselwanden worden standaard meegleverd.

De houten berging van ca. 298 cm breed en 348 cm diep is volledig afgesloten met zwarte potdekselwanden en wordt geleverd met een enkele deur van onbehandeld Lariks Douglas hout inclusief stelkozijn, beslag en cilinderslot.

Dakbedekking

Het zadeldak van deze populaire kapschuur Bergen type 7 met achterwand en tuinberging van Tuindeco bestaat uit geschaafd mes en groef dakrabat met een dikte van 18mm. Kapschuur Bergen van ca. 7 x 3 meter wordt standaard zonder dakbedekking geleverd. Bij Kapschuur Bergen L van Tuindeco is dakbedekking als extra optie bij te bestellen. Hiervoor zijn diverse opties mogelijk.

Kies bijvoorbeeld uit dakshingles in diverse kleuren en stijlen, stoere verzinkte stalen Easypan Dakpan-profielplaten of lichtgewicht Aquapan dakplaten. Voor de Dakpan-profielplaten en de Aquapan dakplaten geldt dat deze als complete set word geleverd. Voor Aquapan dakplaten wordt geadviseerd om dakleer als onderlaag te gebruiken. Kijk bij de extra opties voor het meebestellen van de door u gewenste dakbedekking (sterk aanbevolen). Deze prefab kapschuur Bergen heeft een stevige constructie en is daarom ook geschikt om te bedekken met houten dakpannen of gebruikte dakpannen

Dakgoot

Als uitbreiding van het dak van deze kapschuur kunt u ook als extra optie diverse dakgootsets bijbebestellen voor een goede afwatering van het hemelwater. Kies bijvoorbeeld uit Dakgootset kunststof 100mm breed in de kleur Antraciet of voor Dakgootset verzinkt van 125mm breed. Kijk bij de extra opties wanneer u een complete dakgootset wilt meebestellen.

Montagetips

Monteer de 8 kapschuurstaanders altijd op betonpoeren en vul deze poeren aan met snelbeton. Betonpoeren zijn ook als extra opties hier bij te bestellen. Behandel de Lariks Douglas palen, balken en dakplanken met onze superdekkende beits voor een langere levensduur en vertraging van het grijs worden. Maak ook gebruik van betonbanden van 6x20 mm dikte waarop u de zwarte potdekselwanden plaatst. Zo houdt u het Lariks hout vrij van opspattend en blijvend vocht.

Kapschuur Bergen van Tuindeco is ook verkrijgbaar in diverse andere maten en uitvoeringen, met o.a. dichte blanke wanden, als basis overkapping zonder wanden of met geheel gesloten wanden inclusief deuren en uitzetramen. Kijk hiervoor o.a. bij de alternatieven voor dit procuct onderdaan deze pagina of onder de categorie Kapschuren.

Liever maatwerk?

Liever een maatwerk overkapping plaatsen? Bekijk onze klustips overkapping bouwen met stappenplannen en 3d-tekeningen. Ook handig voor een terrasoverkapping op maat is onze rekentool. Maak hiermee een overdekte veranda of overkapping van Lariks Douglas palen of Eiken houten staanders met balken, wanden en vellingdelen of plaatmateriaal. Voeg tevens dakbedekking toe.


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Met zwarte wanden en berging inclusief enkele dichte deur (onbehandeld Lariks Douglas) Kapschuur bergen lariks douglas L type 7 Kapschuur Bergen L type 7 Lariks Douglas Geschaafd 678 x 306 x 281 cm - Zwarte Wanden   |   Gedroogd en geschaafd Lariks Douglas hout   |   Diverse soorten dakbedekking als optie bij te bestellen
€ 5.358,95 Per stuk incl. BTW