Filters:

Pellets

Pellets kopen voor uw pelletkachel of buitenhaard van A1 Premium kwaliteit die efficiënt branden? Bestel nu bij Gadero A1 kwaliteit hout pellets zowel per zak 15 kg of per volle pallet online tegen een scherpe prijs. Onze houtpellets zijn van hoge kwaliteit (Premium A1) met hoge verbrandingswaarde en dragen het ENplus® keurmerk. Wij leveren bovendien pellets per zak van 15kg of per volle pallet snel vanuit eigen voorraad binnen 48-uur binnen heel Nederland en Vlaanderen.

Pellets kopen

Pellets kopen voor uw pelletkachel? Gadero levert houtpellets van de hoogste kwaliteit. Met onze Premium A1 kwaliteit houtpellets bent u verzekerd van pellets met een zeer goed rendement voor uw pelletkachel. Daarnaast zijn de pellets zowel ENplus® als DINplus gecertificeerd. ENplus is een van de meest erkende certificatiesystemen voor houtpellets, waarmee de pellets voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen. Het DIN+ keurmerk staat garant voor schoon, onbehandeld hout met een hoog rendement. Door gebruik te maken van Premium A1 kwaliteit houtpellets zal uw pelletkachel ook langer meegaan. De houtpellets die Gadero levert, zijn geproduceerd van hout dat afkomstig is uit verantwoord bosbeheer. 

Bestel nu bij Gadero A1 kwaliteit hout pellets zowel per zak 15 kg of per volle pallet online tegen een scherpe prijs. 

Kenmerken Pellets Gadero

  • Per zak van 15 kg of volle pallet (65 stuks)
  • Houtpellets hebben diameter van 6mm
  • ENplus / A1 normering
  • Asgehalte 0.4%
  • 100% naaldhout

Pellets A1 ENplus Kwaliteit kopen

Pellets aanbieding

Pellets in de aanbieding kopen? Of u nu op zoek bent naar goedkope pellets per zak of in bulk per volle pallet, bij Gadero vindt u altijd de beste aanbieding in hout pellets. Bestel nu Pellets ENplus / A1 kwaliteit per pallet met 65 stuks zakken van 15kg in de aanbieding. Bespaar met onze pallet aanbieding hout pellets 261,75 EURO op een totaal van 65 zakken. 

Wat zijn pellets?

U zoekt een schoner en goedkoper alternatief voor aardgas? Pelletkachels worden steeds populairder om kosten te besparen, vanwege de stijgende gasprijzen. Houtpellets zijn gemaakt van afvalhout en zaagsel en er worden geen chemicaliën aan toegevoegd. Bij verbranding blijft er weinig as over. Pelletkorrels zijn hierdoor een natuurlijke brandstof. Bestel nu topkwaliteit pelletkorrels bij Gadero voor uw pelletkachel.

De pellets van het merk A-pellet zijn van hoge kwaliteit en calorische waarde. Pellets zijn een verfijnde en milieuvriendelijke houtbrandstof en de grondstof die voor de productie ervan wordt gebruikt, is een 100% hernieuwbare natuurlijke hulpbron. Pellets zijn een lokale en volledig hernieuwbare energiebron, die ook nog eens betaalbaar is. Met de opkomst van het milieubewustzijn worden steeds meer pellets gebruikt voor huishoudelijke verwarming, omdat het het milieu, geld en tijd bespaart.

Hoe lang doe je met een zak pellets?

Het verbruik van een zak Premium A1 klasse pellets van 15kg hangt af van diverse factoren. Denk hierbij aan de stand en vermogen van een pelletkachel, de grote van de ruimte die u dient te verwarmen, de gewenste temperatuur die u wenst te bereiken, de isolatiewaarde van een woning en hoeveel uren u per dag de palletkachel gebruikt. U kunt ca. 2-3 dagen doen met een zak Premium A1 klasse pellets van 15kg, op basis van gemiddeld gebruik. 

Welke pellets zijn het beste?

Kwalitatief goed pellets voor een pelletkach zijn te herkennen aan een EN+ A1 keurmerk en hebben een lichte (hout)kleur. Het ENplus® A1 label is een Europees keurmerk voor hout pellets bij particulier gebruik. Pelletkorrels die het ENplus® A1 dragen geven bij verbranding, afhankelijk van de houtsoort, slechts weinig as (0.4% – 0.7%). Gadero levert pellets met ENplus® A1 certificering.

Bruine of witte houtpellets

Er bestaan witte en bruine houtpellets. Witte pallets zijn gemaakt van zacht hout (naaldhout of essenhout) en bevat geen schors. Bruine pellets zijn gemaakt van hardere houtsoorten en de schors zit hier nog bij in. Witte pellets branden schoner. De schors die in bruine pallets zit, zorgt voor meer onderhoud aan een pelletkachel.

Pellets A1 kwaliteit zak 15 kg

Gadero.nl Thuiswinkel Waarborg Service. Bij de grootste in hout.

Hoe meer u bestelt, hoe lager de bezorgkosten. Hoe meer u bestelt, hoe lager de bezorgkosten.

Bezorging in heel Benelux Op vaste dagen per postcode