Logo Gadero
service

Pergola bouwpakket met schuifdoek

Zelf een pergola bouwen? Soms in de zon zitten en soms in de schaduw? Met deze pergola hout bouwpakketten plaatst u eenvoudig een pergola frame met schuifdoek in uw tuin. Kies bijvoorbeeld voor onze houten frames met schaduwdoek, een doe-het-zelf pergola of een trendy witte set. Toch net niet wat u wenst? Bekijk dan ons pergolahout en metalen pergolaverbindingen voor een moderne look. Gadero bezorgt pergolasets overal in Nederland en België, hierbij bent u zeker van Thuiswinkel.org servicegaranties.

Pergola bouwpakket met schuifdoek

Waar op letten bij aanschaf van een bouwpakket pergola frame met verschuifbaar terrasdoek?

  • Welke houtsoort kiest u? Hardhout of eikenhout hebben een lange levensduur en plaatst u rechtstreeks in de grond. Lariks douglas hout heeft een minder lange levensduur en kan niet onbehandeld in de grond geplaatst worden. Geïmpregneerd hout is geschikt voor in de grond, betaalbaar en desgewenst overschilderbaar

  • Afmetingen pergola. Een pergola bouwpakket heeft standaard afmetingen, dit komt omdat de harmonicadoeken hier goed in moeten passen, het doe-het-zelf pakket dient zelf op maat gezaagd te worden. Past de pergola niet op de gewenste plek? Kies dan voor losse palen en verbindingselementen. Het harmonicadoek in de breedte inkorten is niet mogelijk. 

  • Welke kleur doek kiest u? Zand geel, gebroken wit, antraciet grijs of zwart? Match het kleur doek mooi met de kleur van uw terrasplanken of tuintegels en uw houten frame.

  • Zorg altijd voor schoren en gepoedercoate hoekstukken, die maken het geheel stevig, een must bij harde wind

  • Vergeet niet een beschermhoes mee te bestellen. Zo blijft uw schuifdoek mooi.

  • Check of u bij een aanbouw veranda ook een extra muurbalk moet meebestellen. Dit wordt in de tekst aangegeven, als het doek LANGS de gevel schuift is een muurbalk aanbevolen. 

Pergola bouwpakket inspiratie