Logo Gadero
service

Royal Well tuinkassen koopt u bij gadero

Royal Well is het merk voor tuinkassen, serre's en kweekkassen en staat er om bekend dat ze klanten alles bieden voor kweekplezier. Sinds vele jaren werkt het Royal Well team gepassioneerd om klanten succesvol te laten zijn in kweken. De producten van Royal Well zijn te bestellen via Gadero en worden geleverd in heel Nederland en België. 

De slogan van Royal Well is niet voor niets; "Wij willen voor onze klanten een bron voor gezond buitenleven zijn".

De merken die onder de naam Royal Well verkocht worden zijn; Slim Kweken, Halls Greenhouses, Eden Greenhouses en Juliana. Deze merken zijn zorgvuldig uitgekozen op kwaliteit en toegevoegd aan het assortiment van Royal Well. 

Houten tuinkassen

De houten tuinkassen die Royal Well levert zijn van eerlijk FSC en PEFC hout. Dit houdt in dat Royal Well deel uitmaken van de ‘Chain of Custody’ welke erop toeziet dat het hout afkomstig is uit gecertificeerde bossen en van kap tot eindproduct gevolgd wordt door onafhankelijke organisaties die toezicht houden op verantwoord bosbeheer.

Muurkas houten tuinkas royal well

Bestellen en levering tuinkassen

Bij alle tuinkassen staan de verwachte leverdata vermeld, na bestellen neemt de transporteur contact met u op. In verband met speciaal vervoer wordt een tuinkas altijd op locatie geleverd, afhalen is niet mogelijk. Kleine artikelen en accessoires worden doorgaans binnen 5 werkdagen verstuurd. Levering van de tuinkassen vindt op werkdagen plaats.

Populaire tuinkassen van Royal Well