Logo Gadero
inspiratieservice

Groendak

Van het A-merk Sempergreen levert Gadero diverse sedumdak producten. Kies uit 2 opties, de kant en klare sedumtrays of de uitrolbare sedummatten. Let er per product op welke artikelen u bij dient te bestellen. Wij verkopen ook beschermdoeken, daktuinsubstraat, drainages voor een goede afvoering van water, een scheidingsprofiel en stevige onderlagen. Al deze producten zorgen ervoor dat u een perfect groen dak kan creeëren. 

Sempergreen groendak inspiratie

Groendak

Met een sedumdak draagt u bij aan de biodiversiteit, want bijen en vlinders zijn er dol op. Een groen sedumdak staat ook nog eens veel mooier dan een grijs dak. Sedumdaken zijn vrijwel onderhoudsarm een eenvoudig aan te leggen. 

Met de kant en klare sedumcassettes van Sempergreen legt u razendsnel uw dak vol. De prijs ligt iets hoger maar de uren voor het installeren van uw sedumdak zijn veel minder. Sedum matten nemen iets meer tijd in beslag, maar zijn wel weer lichter van gewicht en prijsvriendelijker. 

Voor handige tips voor het aanleggen van een groendak van Sempergreen bekijk onze pagina met tips. Lees ook onze blog met de 10 voordelen van een groen dak.