Terrastegels met coating

Terrastegels met coating

terrastegels leggen tipsU zoekt hoogwaardige terrastegels van beton met coating, zoals MBI Geostretto, Excluton Noviton of Tuinvisie Furora? Deze luxe, betonnen terrastegels leveren wij in heel Nederland en Vlaanderen. Op deze pagina vindt u hoogwaardige tegels die gecoat, gestraald en/of geborsteld zijn. We bieden een zeer breed aanbod van kleuren en afmetingen aan zoals de trendy 50x50 en 60x60 cm grootte, waarbij kwaliteit en de gebruiksvriendelijkheid van het verwerken zeer belangrijk zijn. Alle gecoate tuintegels bezorgen wij overal in Nederland en Vlaanderen in 2-5 werkdagen. Bestel hier uw luxe tegels voor de beste prijs en de snelste levertijd. Liever geen betontegel in uw tuin? Bekijk dan eens onze keramische terrastegels. Deze zijn kleurvast en hebben een nog luxere uitstraling.

Verwerk siertegels nooit in cement en verlijm siertegels nooit met tegellijm. Hierdoor komen de siertegels namelijk te vast liggen, waardoor er spanningen ten gevolge van temperatuurwisselingen kunnen ontstaan. De tegels kunnen gaan scheuren en/of beschadigingen gaan vertonen.

Kies voor moderne tegels met een fraaie toplaag van natuursteen mineralen. Bekijk ook de pagina keramiektegels voor buiten, dit zijn luxe en zeer kleurvaste tegels. Bekijk ook goedkope betontegels voor meer betonnen tuintegels en voor terrastegels 50x50 cm en 60x60 cm.

Bestel naast uw tegels ook gelijk zand en opsluitbanden mee. U bent uiteraard welkom om populaire tegels te bekijken bij onze showroom in Breukelen. 

Combineer uw sierbestrating bestelling desgewenst met een houten overkapping of trendy aanbouw veranda aan uw gevel. Of voor achter in de tuin een tuinhuis met overkapping plat dak of tuinhuis met overkapping puntdak.

Levering in heel Nederland en Vlaanderen

Sierbestratinghandel Gadero levert binnen enkele werkdagen in heel Nederland en Vlaanderen onder gunstige thuiswinkel waarborg voorwaarden. Zo bezorgt steenwinkel Gadero onder andere in Noord-HollandAmsterdamAlmereEindhovenBredaRotterdamDen HaagUtrechtGroningen en Friesland.

Gadero Thuiswinkel Waarborg Service. Bij de grootste in hout.

Hoe meer u bestelt, hoe lager de bezorgkosten. Hoe meer u bestelt, hoe lager de bezorgkosten.

Bezorging in heel Benelux Op vaste dagen per postcode