Logo Gadero
inspiratieservice

Terrastegels met coating

Gecoate terrastegels zijn betontegels waarop een laklaag ofwel coating is aangebracht. Deze coating verduurzaamd de tegel en beschermd de tegel tegen verschillende invloeden. De voordelen van een coating op tuintegels zijn onder andere dat de tegels waterafstotend, waterbestendig en vlekbestendig zijn. Vuil hecht zich nauwelijks aan de steen. U hoeft dus niet veel tijd op te offeren aan het schoonmaken van de tegel. Coating op betontegels is meestal zichtbaar doordat een gecoate betontegel meestal licht glanzend is.

De allerbeste gecoate betontegels op de markt zijn GeoProArte tegels. GeoProArte zijn betontegels die dankzij de nieuwste technieken dezelfde kwaliteiten hebben als keramische tegels. GeoProArte tegel is een absolute aanrader voor uw tuin. Op zoek naar iets duurzamers? Bekijk dan eens onze keramische terrastegels. Deze zijn kleurvast, krasvast en slijtvast en hebben een nog luxere uitstraling.

Het verschil tussen verschillende betontegels

Lees onze uitgebreide blog over de verschillen tussen goedkope onbehandelde betontegels, betontegels met een deklaag, geïmpregneerde betontegels en betontegels met een coating en maak de keuze die bij u past.

Betontegels verduurzaamd door coating

De levensduur van een gecoate betontegel is vergelijkbaar met die van een geïmpregneerde betontegel. Het is erg afhankelijk van het gebruik en onderhoud. Als de gebruiker nooit schoonmaakt met zuurhoudende middelen, een hogedrukspuit of strooit met zout, zal de levensduur van de tegel erg lang zijn.

Kies bij Gadero uit MBI Geostretto, Excluton Noviton of Emotions tegels. Deze luxe, betonnen terrastegels leveren wij binnen enkele werkdagen bij u thuis. We bieden een zeer breed aanbod van kleuren en afmetingen aan zoals de trendy 50x50 en 60x60 cm grootte, waarbij kwaliteit en de gebruiksvriendelijkheid van het verwerken zeer belangrijk zijn. 

Betontegels met coating aanleggen

Verwerk siertegels nooit in cement en verlijm siertegels nooit met tegellijm. Hierdoor komen de siertegels namelijk vast te liggen, waardoor er spanningen ten gevolge van temperatuurwisselingen kunnen ontstaan. De tegels kunnen gaan scheuren en/of beschadigingen gaan vertonen. Leg deze betontegels gewoon in een zandbed en zorg dat het water goed weg kan lopen middels watergoten of leg een split split laag op het zandbed. Zo kan het water tussen de tegels weglopen naar de bodem. 

Kies voor moderne tegels met een fraaie toplaag van natuursteen mineralen. Bekijk ook de pagina keramiektegels voor buiten, dit zijn luxe en zeer kleurvaste tegels. Bekijk ook goedkope betontegels voor meer betonnen tuintegels en voor terrastegels 50x50 cm en 60x60 cm.

Bestel naast uw tegels ook gelijk zand en opsluitbanden mee. U bent uiteraard welkom om populaire tegels te bekijken bij onze showroom in Breukelen. 

Combineer uw sierbestrating bestelling desgewenst met een houten overkapping of trendy aanbouw veranda aan uw gevel. Of voor achter in de tuin een tuinhuis met overkapping plat dak of tuinhuis met overkapping puntdak.

Levering in heel Nederland, België en Duitsland

Sierbestratinghandel Gadero levert binnen enkele werkdagen in heel Nederland en Vlaanderen onder gunstige thuiswinkel waarborg voorwaarden. Zo bezorgt steenwinkel Gadero onder andere in Noord-HollandAmsterdamAlmereEindhovenBredaRotterdamDen HaagUtrechtGroningen en Friesland.

Terrastegels met coating inspiratie