terrastegels leggen tips

Bestel nu de fraaie 60Plus Soft Comfort terrastegels van Excluton. De populaire Soft Comfort tegels voor in de tuin zijn de absolute nummer één keuze betontegels als u kijkt naar prijs kwaliteit verhouding. De tegels zijn geborsteld waardoor de bovenlaag niet poreus is en vervolgens is de tegel geïmpregneerd. Hierdoor zijn de Excluton 60Plus Soft Comfort tegels duurzaam, onderhoudsarm en voelen ze zijdezacht aan. Vanwege deze zachte toplaag zijn de tegels kindvriendelijk en is het prettig om met blote voeten over uw terras te lopen.

Bestel nu stapelblokken en split of grind bij uw innovatieve tegels en maak uw tuin compleet. Steenhandel Gadero heeft alles voor uw tuin op het gebied van sierbestrating.

Tuintegels met geborstelde en geïmpregneerde toplaag

Al onze Soft Comfort tegels zijn geïmpregneerd. Impregneren is letterlijk een berschermend middel in de tegel laten trekken. Deze behandeling verduurzaamd deze terrastegels aanzienlijk en maakt ze onderhoudsarm. De tegels zijn geborsteld waardoor het normaliter poreuze beton geen gaatjes meer bevat. Door het borstelen en impregneren trekt er nauwelijks vuil of vocht in de tegels en zijn deze zeer eenvoudig schoon te maken en te houden. Als u deze tuintegels regelmatig veegt, heeft ook groene aanslag geen kans om zich aan het oppervlak te hechten. 

Populaire alternatieven

Populaire alternatieven voor de Softcomfort terrastegels zijn de Excluton Noviton, Tuinvisie Tremico en Tuinvisie Metro. Wilt u liever keramiek in plaats van beton? Neem dan ook eens een kijkje bij onze keramische terrastegels. Deze zijn zeer kleurvast, nemen geen vuil en vocht op en zeer onderhoudsarm.

Snel geleverd bij u thuis

Bestel nu de 60 Plus Soft Comfort tegels bij Gadero en ontvang ze al binnen 7 werkdagen. Bij Gadero bezorgen wij in heel Nederland,  België en Duitsland gewoon bij de klant thuis.

Gadero Thuiswinkel Waarborg Service. Bij de grootste in hout.

Hoe meer u bestelt, hoe lager de bezorgkosten. Hoe meer u bestelt, hoe lager de bezorgkosten.

Bezorging in heel Benelux Op vaste dagen per postcode