terrastegels leggen tips

Bestel nu deze fraaie 60Plus Soft Comfort terrastegels van Excluton die zijn verduurzaamd vanwege het impregneren. Deze populaire tegels voor in de tuin zijn de absolute nummer één keuze betontegels op het gebied van prijs kwaliteit verhouding. De tegels zijn geborsteld waardoor de bovenlaag helemaal verdicht is en vervolgens is de tegel geïmpregneerd. Hierdoor zijn de Excluton 60Plus Soft Comfort tegels duurzaam, onderhoudsarm en voelen ze zijdezacht aan. Vanwege deze zachte toplaag is het prettig om met blote voeten over deze tegel te lopen. Met deze Excluton 60Plus Soft Comfort tegels haalt u gegarandeerd voordelig een kwaliteitstegel in huis!

Gadero is uw officiële dealer van deze hoogwaardige, geborstelde en geïmpregneerde 60Plus Soft Comfort betontegels. Kies uit meer dan 100 soorten en maten binnen deze populaire lijn. 

Alle Afmetingen 60PlusSoft Comfort Tegels

Bij ons kunt u terecht voor alle beschikbare maten 60PlusSoft Comfort tegels. Zo hebben wij maten variërend van zeer grote maten zoals de 80x80 of de 60x120 cm tegels, die zich uitstekend lenen voor een terras met een groot oppervlak. Voor de tuinen met een kleine tot gemiddelde afmeting hebben wij de  30x60 of de 60x60 cm. En voor een terras met een klein oppervlak kunt u ook bij ons terecht voor de 20x30 cm tegels. Al onze tegels zijn in vele kleuren beschikbaar. De meest gekozen kleuren zijn de Nero, Grigio, Giallo en de Ivory.

Tuintegels met geborstelde en geïmpregneerde toplaag

Al onze Soft Comfort tegels zijn geïmpregneerd. Impregneren is letterlijk een berschermend middel in de tegel laten trekken. Deze behandeling verduurzaamd deze terrastegels aanzienlijk en maakt ze onderhoudsarm. De tegels zijn geborsteld waardoor het normaliter poreuze beton geen gaatjes meer bevat. Door het borstelen en impregneren trekt er nauwelijks vuil of vocht in de tegels en zijn deze zeer eenvoudig schoon te maken en te houden. Als u deze tuintegels regelmatig veegt, heeft ook groene aanslag geen kans om zich aan het oppervlak te hechten. 

Bestel vandaag nog

Koop hier deze prachtige en praktische Excluton betontegels uit de 60Plus Soft Comfort lijn. Deze lijn staat bekend om zijn zachte oppervlak. De betonnen tegels voelen zijdezacht aan. Dit is dan ook waar de naam 60 Plus Soft Comfort vandaan komt. Doordat het oppervlak zeer zacht is, zijn deze tegels bij uitstek geschikt om met blote voeten overheen te lopen.

Snelle levering

Sierbestratinghandel Gadero verzend binnen enkele werkdagen onder gunstige Thuiswinkel Waarborg voorwaarden uw tuintegels en sierbestrating. Zo bezorgt steenhandel Gadero onder andere in Noord-HollandAmsterdamAlmereEindhovenBredaRotterdamDen HaagUtrechtGroningen en Friesland.

Alternatieven op een rij

Populaire alternatieven voor deze Softcomfort terrastegels zijn de Excluton Noviton, Tuinvisie Tremico en Tuinvisie Metro. Wilt u liever keramiek in plaats van beton? Neem dan ook eens een kijkje bij onze keramische terrastegels. Deze zijn zeer kleurvast, nemen geen vuil en vocht op en zeer onderhoudsarm.

Gadero Thuiswinkel Waarborg Service. Bij de grootste in hout.

Hoe meer u bestelt, hoe lager de bezorgkosten. Hoe meer u bestelt, hoe lager de bezorgkosten.

Bezorging in heel Benelux Op vaste dagen per postcode

Stem op Gadero.nl voor website van het jaar!