Soft Comfort Terrastegels van Excluton

Koop hier deze prachtige en praktische Excluton betontegels uit de Soft Comfort lijn. De Soft comfort lijn staat bekend om zijn zachte oppervlak. De betonnen tegels voelen zijdezacht aan. Dit is dan ook waar de naam Soft Comfort vandaan komt. Doordat het oppervlak zeer zacht is, zijn deze tegels bij uitstek geschikt om met blote voeten overheen te lopen. Deze hoogwaardige betontegels zijn voorzien van een geborstelde en gecoate deklaag zodat u er lang van kan genieten. Deze geborstelde deklaag zorgt er namelijk voor dat de tegel helemaal afgedicht is. Een afgedichte tegel laat bijna geen vocht en vuil binnen en u haalt dus een onderhoudsvrije tegel in huis.

Alle Afmetingen Soft Comfort Tegels

Bij ons kunt u terecht voor alle beschikbare maten Soft Comfort tegels. Zo hebben wij maten variërend van zeer grote maten zoals de Soft comfort 80x80 of de Soft Comfort 60x120 cm tegels, die zich uitstekend lenen voor een terras met een groot oppervlak. Voor de tuinen met een kleine tot gemiddelde afmeting hebben wij de Soft Comfort 30x60 of de 60x60 cm Soft Comfort tegel. En voor een terras met een klein oppervlak kunt u ook bij ons terecht voor de Soft Comfort 20x30 cm tegels. Al onze tegels zijn in vele kleuren beschikbaar. De meest gekozen kleuren zijn de Soft Comfort Nero, Soft Comfort Grigio, de Soft Comfort Giallo en de Soft Comfort Ivory.

Tuintegels met geborstelde en gecoate deklaag

Al onze Soft Comfort tegels beschikken over een speciale deklaag. Deze deklaag verduurzaamd deze terrastegels aanzienlijk en maakt ze onderhoudsarm. De tegels zijn geborstedl waardoor het normaliter poreuze beton geen gaatjes meer bevat. Vervolgens is er een coating over de tegel heen gesproeid waardoor ze helemaal verdicht zijn. Door deze geborstelde en gecoate deklaag zijn de tegels zeer eenvoudig schoon te maken en te houden. Vuil en vocht hebben namelijk geen kans om in de tegel te trekken. Als u deze tuintegels regelmatig veegt, heeft ook groene aanslag geen kans om zich aan het oppervlak te hechten. 

Levering in heel Nederland en Vlaanderen

Sierbestratinghandel Gadero verzend binnen enkele werkdagen in België en Nederland onder gunstige Thuiswinkel Waarborg voorwaarden uw tuintegels en sierbestrating. Zo bezorgt steenhandel Gadero onder andere in Noord-HollandAmsterdamAlmereEindhovenBredaRotterdamDen HaagUtrechtGroningen en Friesland.

Alternatieven op een rij

Populaire alternatieven voor deze Softcomfort terrastegels zijn de Excluton Noviton, Tuinvisie Tremico en Tuinvisie Metro. Wilt u liever keramiek in plaats van beton? Neem dan ook eens een kijkje bij onze keramische terrastegels. Deze zijn zeer kleurvast, nemen geen vuil en vocht op en zeer onderhoudsarm.

Gadero Thuiswinkel Waarborg Service. Bij de grootste in hout.

Hoe meer u bestelt, hoe lager de bezorgkosten. Hoe meer u bestelt, hoe lager de bezorgkosten.

Bezorging in heel Benelux Op vaste dagen per postcode