Logo Gadero
service

Voegzand

Bij Gadero hebben wij het beste voegzand(met fijne korrel), voegmiddel met onkruidremmende werking, voegmortel voor een harde voeg voor buiten te koop. De voegen van uw bestrating of tegels zijn onkruidvrij met het voegzand van Gadero.

Heeft u nieuwe bestrating liggen, of heeft u oude bestrating liggen, maar wilt u in ieder geval het maximale uit uw bestrating halen? Dan raden wij aan om te allen tijde gebruik te maken van onkruidvrij voegzand. Onkruidvrij voegzand is ideaal voor bestrating als luxe terrastegels, keramische tegels, gebakken klinkers, getrommelde klinkers en normale terras tegels van beton. Onkruidvrij voegzand of voegmortel is bij sierbestrating handel Gadero verkrijgbaar in verschillende kleuren verkrijgbaar. Het grote voordeel van onkruidvrij voegzand, voegmiddel of voegmortel is dat onkruid vrijwel geen kans krijgt om door de voegen van uw bestrating vanaf uw ondergrond heen te groeien. Onkruidvrij voegzand is een hele simpele, maar uiterst belangrijke manier om uw keramische tegels, bestrating van beton of tuintegels naar een nieuw niveau te brengen. Het onkruidvrije voegzand voor uw voegen koopt u bij sierbestrating handel Gadero meestal in handige zakken van 25 kg. Afhankelijk van het type tuintegels van uw terras moet u bepalen hoeveel zakken zand of voegmiddel u nodig heeft voor uw voegen. U kunt hiervoor eventueel altijd een e-mail sturen naar sierbestrating@gadero.nl.

Voegzand, zand en toebehoren

U kunt zonder moeite online uw bestrating toebehoren en andere producten kopen bij tuin tegels handel Gadero. Denk aan zand voor uw ondergrond, opsluitbanden, voegmortel en watergoten voor de waterdoorlatendheid. Bestel uw gehele droomtuin in één keer bij Gadero om te besparen op de bezorgkosten.

Gator voegzand onkruidvrij

Bij bestrating handel Gadero zijn wij ervan overtuigd dat de 25 kg zakken voegzand producten van Gator het allerbeste voegzand van de markt zijn. Voegzand van Gator is namelijk kwalitatief beter, het is echt onkruidvrij, heeft een luxe uitstraling en is onder andere in de kleuren zandkleur, steengrijs, zwart en ivoor. Het maakt niet uit wat voor kleur tegel u heeft liggen, het voegzand van Gator past er bij. Uw tegel (en voeg) heeft aanzienlijk meer stabiliteit door Gator onkruidvrij voegzand. Voor betontegels en terras tegels raden wij 25 kg GatorSand XP G2 voegzand aan. Voor keramische tegels kunt u het beste kiezen voor 25 kg Gator Tile Sand voegzand.

Let wel op! dat uw bestrating volledig droog is wanneer u de 25 kg verpakking onkruidvrije voegzand zakken van Gator gaat voegen. Uw bestrating MOET droog zijn om de kans op problemen te voorkomen.

Waarom 25 kg Gator Voegzand?

  • Gator voegzand is geschikt voor voor voegen tot maximaal 2,5 centimeter breed

  • Gator voegzand helpt onkruid te voorkomen

  • Gator voegzand helpt schade door bijvoorbeeld insecten te voorkomen 

  • Gator voegzand maakt uw bestrating en tegels beter bestand tegen extreme weersinvloeden

  • Gator voegzand is beschikbaar in verschillende kleuren voor alle soorten tegels

Onkruidvrij voegzand van Gator gebruiken

Onkruidvrij voegzand van Gator is zeer gemakkelijk qua verwerking. U kunt een stappenplan van de verwerking lezen onderaan onze Gator categorie. Ook kunt u hier een instructievideo bekijken. Gator voeg zand kunt u in verschillende maten voegen. Veel meer dan bij normaal voegzand. Normaal voegzand is bij ons van goede kwaliteit, maar het kan niet tippen aan Gator.

Levering in heel Nederland en Vlaanderen

Koop nu online voegzand of voegmortel bij terras tegel handelaar Gadero en u kunt binnen 7 werkdagen al beginnen met het voegen van uw voegzand. De meeste van onze voegzand producten leveren wij uit eigen voorraad en kunnen wij al binnen 48 uur bij u thuis leveren tegen gunstige bezorgkosten.