Filters:

  • Behandeling
  • Houtsoort / Materiaal
  • Kleur
  • Breedte
  • Diepte
  • Hoogte
  • Merk

Geïmpregneerde tuinbank

Een mooie tuinbank hoeft helemaal niet duur te zijn. Geniet van de zon op een tuinbankje van Lariks Douglas of geïmpregneerd Grenen. Dit is een zeer voordelige optie, zeker in vergelijking met hardhout tuinbanken. Toch levert u aan uiterlijk niet in. Zo hebben tuinbanken van Lariks Douglas een mooie en warme kleur, wat ze een leuke aanvulling maakt op elke tuin. Geïmpregneerd Grenen is behandeld en heeft daardoor een langere levensduur en is goed bestand tegen de weersomstandigheden.

Bij Gadero vindt u veel verschillende maten bankjes, zodat u met 2 of wel 8 personen in de tuin kunt zitten. Deze bankjes zijn te gebruiken als zitplaats in de voor- of achtertuin, maar ze zijn ook een leuke toevoeging aan een buitentafel. Wij leveren deze houten tuinbanken snel bij u thuis in Nederland en België. 

Beitsen

Om de levensduur van uw tuinbank van geïmpregneerd Grenen of Lariks Douglas te verlengen raden wij u aan om deze te behandelen met beits. Om de natuurlijke kleur van Lariks Douglas te behouden behandelt u de bank met transparante beits. Wilt u zelf een kleurtje kiezen? Wij hebben ook veel verschillende gekleurde beits in het assortiment. Door de banken jaarlijks te behandelen verlengt u de levensduur aanzienlijk. Zo gaan deze tuinbanken met regelmatige behandeling doorgaans langer dan 10 jaar mee.

Voor buiten- en binnengebruik

Tuinbanken zijn allang niet meer alleen voor buitengebruik. Zo kan een geschaafd Lariks Douglas bankje erg leuk staan bij de eettafel. Ook kunt u de tuinbanken gebruiken om uw buitenverblijf in te richten.
Sommige bankjes zijn zelfs al uitgerust met rubberen dopjes, zodat ze klaar zijn voor binnengebruik. Dit kunt u natuurlijk ook heel eenvoudig zelf doen. Wij raden u wel aan om de banken altijd op een vlakke ondergrond te plaatsen. 

Combineer deze tuinbank bijvoorbeeld met sierbestrating of grind. Of maak uw set compleet door stoelen en een tuintafel bij te bestellen. 

Gadero.nl Thuiswinkel Waarborg Service. Bij de grootste in hout.

Hoe meer u bestelt, hoe lager de bezorgkosten. Hoe meer u bestelt, hoe lager de bezorgkosten.

Bezorging in heel Benelux Op vaste dagen per postcode