Logo Gadero
service

Voegmiddel King-Assistant PREMIUM Grijs 20 kg

Productnummer
EX70190
Voor het voegen van grijze bestrating
Waterdoorlatend
7009107
1498658225
1607673818
1530800907_2
1531209913_2
Per stuk

94,45

incl. BTW

2 stuks op voorraad
1 tot 3 dagen
Details
Materiaalsoort
Voegmortel
 • Beoordeeld op TrustedShops met een 8,4/10
 • Thuiswinkel Waarborg: gunstige service voorwaarden
 • Snelle levering in de Benelux

Plus- en minpunten

 • Voor bestrating met smalle voegen van minimaal 3 mm voegbreedte

 • Beschermd uw bestrating tegen opkomend onkruid

 • Eenvoudige verwerking tussen bestrating van grijze tegels

 • In drie kleuren beschikbaar

Specificaties

Gewicht
20 kg
Materiaalsoort
Voegmortel
Materiaal
(Voeg)Mortel
Kleur
Grijs

Voegmiddel King-Assistant PREMIUM Grijs 20 kg

Door gebruik te maken van King-Assistant Voegmiddel PREMIUM Grijs 20 kg van Excluton krijgt uw terras, looppad of oprit niet alleen een zeer fraaie afwerking, het beschermt uw bestrating ook tegen onkruid. Dit voegmiddel is uitermate geschikt voor bestrating met smalle voegen van minimaal 3 mm breedte en 30 mm diep. Daarnaast is het King-Assistant Voegmiddel PREMIUM zeer eenvoudig in gebruik. Een uitgebreide uitleg kunt u vinden tussen de foto's en een beknopte versie hieronder. Het Voegmiddel PREMIUM Grijs is ook verkrijgbaar in de kleuren zwart en antraciet.

Hoeveel Voegmiddel PREMIUM heb ik nodig?

De hoeveelheid Voegmortel Premium die u nodig heeft hangt af van de afmetingen van uw bestrating, het formaat tegels of stenen en hoe diep de voeg is. Wij adviseren u de volgende richtlijnen aan te houden bij een voegdiepte van 30 mm en een voegbreedte van 5 mm:

 • Kleinformaat bestrating (10x10cm): circa 5,5 kg/m2

 • Grootformaat bestrating (16x16cm): circa 3,5 kg/m2

 • Tegels (30x30cm): circa 2,5 kg/m2

Twijfelt u nog over de hoeveelheid Voegmortel Premium? Neem dan gerust contact met ons op!

Hoe gebruik ik King-Assistant Voegmiddel PREMIUM Grijs?

U kunt de King Assistant voegmortel Premium gebruiken voor bestrating met smalle voegen vanaf 3mm breedte en is in een mum van tijd te verwerken. Wel zijn er een aantal zaken waar u rekening mee dient te houden. Omdat de King Assistant voegmortel waterdoorlatend is, is het van belang dat de ondergrond van uw bestrating dit ook is. Hieronder vindt u een eenvoudig te volgen stappenplan voor het verwerken van de voegmortel Premium.

 1. Begin met het voegen van uw nieuwe bestrating wanneer de temperatuur niet lager is dan 5°C en niet hoger is dan 30°C.

 2. Zorg er als eerste voor dat de aangelegde bestrating goed nat is, maar dat er absoluut geen water in de voegen staat.

 3. Vervolgens kunt u het voegmortel uitstrooien over de bestrating.

 4. Trek met een harde rubberwisser de voegmortel in de voegen van de bestrating. Zorg ervoor dat het oppervlak en de voegmortel goed nat blijft. Dit voorkomt indrogen en vult de voeg optimaal.

 5. Wanneer u klaar bent verwijderd u de laatste resten voegmortel van uw bestrating met een kokosbezem om beschadigingen aan uw tegels te voorkomen.

Het voegen van uw bestrating duurt circa 45 minuten. Het uitharden van de voeg duurt minimaal 24 uur, maar wij raden u aan voorzichtig te zijn met belasting tot minstens 3 dagen na het voegen. Na maximaal 7 dagen is de voeg volledig uitgehard en is uw bestrating weer volledig belastbaar. Bescherm uw sierbestrating in de tussentijd tegen regenval voor het beste resultaat. Dit kunt u doen door een zeil over uw bestrating heen te spannen.

Al jaren uw specialist in sierbestrating

Gadero is uw specialist op het gebied van siertegels en bestrating. Naast voegmortel vindt u bij ons ook een ruim assortiment betontegels, keramische tegels en natuursteentegels, maar ook fraaie stapelblokken en siersplit/-grind. Groene aanslag en kalkuitbloei (witte uitslag) verwijderd u eenvoudig van uw bestrating met onze onderhoudsmiddelen. Maak uw bestelling compleet met onze aanbevolen producten en wij leveren uw nieuwe bestrating binnen enkele werkdagen bij u aan huis.