Logo Gadero
inspiratieservice

Aluminium overkapping met lamellendak

Op zoek naar een aluminium overkapping met lamellendak? Met onze vrijstaande of aanbouw aluminium overkappingen bepaal je zelf de hoeveelheid licht of schaduw onder de overkapping door de lamellen open of dicht te draaien. Met onze aluminium overkapping overkappingen maak je de ideale zitplek, ongeacht het weer. Deze overkappingen met lamellendak van aluminium in de kleur antraciet en wit zijn vrij te plaatsen in de tuin, of te plaatsen als aanbouw veranda aan een huis wat voor veel vrijheid zorgt in een tuinontwerp. De overkapping is tevens voorzien van een geïntegreerd waterafvoersysteem. Kies uit de Toronto met relatief smalle staanders of ga voor de robuuste Vancouver met grote overspanning tussen de staanders.

Extra opties vrijstaande overkapping

Bij deze vrijstaande overkappingen kan je kiezen uit verschillende soorten wandopties. Voor de zijwanden heb je de keuze uit verticale of horizontale louvrepanelen. Met het verticale louvrepaneel geef je de overkapping een moderne uitstraling en open karakter. Het horizontale louvrepaneel zorgt voor meer privacy en geeft extra beschutting tegen wind en laaghangende zon. Voor de achterwand heb je de mogelijkheid om een windscherm mee te bestellen. Het windscherm geeft beschutting tegen de wind en zorgt voor meer privacy.

Unieke eigenschappen aluminium overkapping

Deze vrijstaande aluminium overkappingen zijn voorzien van een 135 graden kantelbaar lamellen dak. Zo reguleer je eenvoudig en naar eigen wens of je het zonlicht toelaat of vermijd. Bovendien zijn de overkappingen voorzien van een geïntegreerd waterafvoersysteem zodat het regenwater efficiënt afgevoerd kan worden. Het systeem is zo ontworpen dat je zelf kan bepalen via welke zijde het water weg kan lopen. Wil je de overkapping 100% waterdicht hebben, zorg er dan voor dat de lamellen gesloten zijn. Tevens krijg je 5 jaar garantie op aluminium overkappingen Toronto en Vancouver.

Voordelen aluminium overkapping

Een aluminium overkapping heeft veel voordelen, waarvan de grootste misschien wel de duurzaamheid van het materiaal is. Aluminium gaat lang mee en behoeft bovendien maar weinig onderhoud. Dit materiaal heeft een luxe uitstraling en past in vrijwel elke moderne tuin. Meer voordelen? Hieronder hebben we ze voor je op een rijtje gezet:

  • Zeer lange levensduur

  • Weinig werking

  • Verkrijgbaar in wit of antraciet

  • Uit te breiden met diverse wand opties

  • Luxe uitstraling

Naast vrijstaande overkappingen biedt Gadero nog veel meer aluminium overkappingen aan. Bekijk bijvoorbeeld ook onze aluminium aanbouwveranda’s of tuinkamers