Betontegel 60Plus Soft Comfort Wildverband Ivory Dikte 6 cm Per 1.08m2

Productnummer: EX70914-Ivory   |   Met facet en afstandhouder   |   Geborsteld en geïmpregneerd

Levertijd 1-7 werkdagen Levertijd 1-7 werkdagen

€ 38,07 Per 1.08 m2 incl. BTW
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Betontegel 60Plus Soft Comfort Wildverband Ivory Dikte 6 cm Per 1.08m2

  • Speelse uitstraling door verschillende maten
  • Geeft ruimtelijk effect
  • Geïmpregneerd en geborsteld
  • Geschikt voor terras en looppad
  • Niet geschikt voor een dakterras of oprit
  • Niet geschikt voor aftrillen

Betontegel 60Plus Soft Comfort Wildverband Ivory Dikte 6 cm Per 1.08m2

Door de fijne kleurnuance in de 60Plus Soft Comfort wildverband Ivory van A-merk Excluton creëert u een rustig maar toch sfeervol terras. Onze betontegels in wildverband passen daardoor in veel tuinstijlen en komen dus altijd wel goed tot zijn recht. Met de 60Plus Soft Finish wildverband Ivory heeft u vrijwel geen last van algen of mos en ook ander vuil zal amper in de tegels trekken door de speciale behandeling die is gebruikt. 

Wildverband terrastegels

Deze tegels bestelt u per laag. Een enkele laag betreft 1,08 m2 ofwel 5 stenen in de formaten 30x30, 30x60 en 60x60. U kunt hier een voorbeeld van zien in de foto’s. Door deze verschillende afmetingen is het alleen mogelijk om in wildverband uw bestrating aan te leggen. U creëert hiermee een speels en ruimtelijk effect in uw tuin.

Geborstelde en geïmpregneerde betontegels

Omdat deze fraaie terrastegels van Excluton zijn geborsteld en geïmpregneerd bieden ze verschillende voordelen. Met speciale koolstofborstels is de bovenlaag van de tegels afgedicht om vocht en vuil ervan te weerhouden in de tegel te trekken. Dit zorgt ervoor dat uw nieuwe bestrating langer schoon blijft en kindvriendelijk is. Daarnaast geeft het de tegels een zijdezachte afwerking die erg prettig aan uw voeten voelt. Dit in combinatie met de impregneerlaag maakt de tegel zeer onderhoudsvriendelijk en duurzaam.

Bent u er klaar voor om uw terras te vernieuwen? Met onze handige klustips kunt u direct aan de slag! Maar is dit niet de tegel voor u? Bekijk dan de andere tegels van de Excluton 60Plus lijn of onze andere betontegels. Wilt u geen betontegels? Wij bieden ook een mooi assortiment keramische tegels en natuurtegels


Doe hier inspiratie op

Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Betontegel 60Plus Soft Finish Wildverband Ivory Betontegel 60Plus Soft Comfort Wildverband Ivory Dikte 6 cm Per 1.08m2   |   Met facet en afstandhouder   |   Geborsteld en geïmpregneerd
€ 38,07 Per 1.08 m2 incl. BTW