Logo Gadero
service

Cortenstaal boomring

Boomring Cortenstaal kopen? Vindt hier diverse maten boomcirkels van Cortelstaal voor het esthetisch verfraaien van bomen in uw tuin. Met boomringen, ofwel Tree Borders, van Cortenstaal accentueert u uw boom in uw tuin niet alleen. Door een boomring van Cortenstaal te plaatsen vermijdt u ook onkruidverdelging rond de stam zodat uw boom ook voldoende voedingstoffen uit de bodem kan halen. Daarnaast zorgen deze fraaie boomringen tevens voor minder onderhoud rondom uw boom en een strakke afwerking.

Deze boomringen van Cortenstaal zijn beschikbaar in 3 afmetingen. Bestel hier uw Boomring Cortenstaal voor de beste prijs en een snelle levering in heel Benelux.

Bekijk ook onze Cortenstaal borderranden. Wilt u een verhoogde border maken van beton? Klik dan op muurelementen voor stapelblokken. Tevens leveren wij split en grind voor uw borders.

Boomring Cortenstaal Toepassingen

Boomringen van Cortenstaal bieden tal van toepassingen als boomrand afwerking die te plaatsen zijn in uw tuin. Alle boomcirkels zijn gemaakt van 3 mm A-kwaliteit cortenstaal, ook wel bekend als COR-TEN of weervast staal. Cortenstaal kenmerkt zich door een fraaie bruine roestkleur. Vanwege zijn duurzaamheid en fraai uiterlijk wordt Cortenstaal veel gebruikt in tuinen als kantafwerking. Bij levering kunnen producten van Cortenstaal een "gewoon" zwart staal uiterlijk hebben. Na blootstelling aan de buitenlucht gaat Cortenstaal pas roesten en krijgt het de fraaie en kenmerkende bruine roestkleur.

Boomringen van Cortenstaal zijn leverbaar in de afmetingen:

  • Boomring Cortenstaal Ø 50 cm - zichtbare randbreedte - 10 cm

  • Boomring Cortenstaal Ø 75 cm - zichtbare randbreedte - 15 cm

  • Boomring Cortenstaal Ø 100 cm - zichtbare randbreedte - 20 cm

Toepassingen - te plaatsen in:

  • Halfverhardingen

  • Tuinen / gazon

  • Grindzones

  • Verharde zones

Boomring Cortenstaal

Boomring Cortenstaal Plaatsen

De boomcirkels van Cortenstaal worden standaar als pakket geleverd bestaande uit twee halve cirkels. De twee halve cirkels plaats u op deze manier eenvoudig rondom de stam van de boom. De 2 losse helften kunnen eenvoudig aan elkaar worden gezet middels een plaat en meegeleverde bouten en moeren. Door de slimme contructie verbindt u de twee stukken ook fraai blind voor een strak resultaat.

De boomring beschikt over de onderkant over geintegreerde corten prikpennen, waarmee deze relarief eenvoudig in de grond gedrukt kunnen worden. Eventueel kunt u gebruik maken van een rubberen hamer om de boomring te plaatsen. Wanneer de boomring van Cortenstaal netjes is geplaatst rondom de boom, kunt u de lege ruimte naar wens nog opvullen met siergrind of boomschors.