Luxe Borderrand Corten Staal 7.5 cm hoog, 220 cm lang, 1,6 mm dik - Flexibel

Productnummer: GY7507 Volledige roestkleur na slechts 6 weken!   |   Inclusief bevestigingsmateriaal   |  

€ 45,25 Per stuk incl. BTW , pakkorting wordt automatisch verwerkt
Vanaf 25 stuks, 4% korting
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Luxe Borderrand Corten Staal 7.5 cm hoog, 220 cm lang, 1,6 mm dik - Flexibel

  • Designlook van corten staal 7.5 cm hoog
  • Met geliefde roestbruine kleur (binnen 6 weken)
  • Als kantopsluiting voor gazon of border, ook voor ronde vormen
  • Luxe uitvoering van maarliefst 1.6 mm dik, extra robuust
  • Alleen in de aangegeven maat bij ons te koop

Luxe Borderrand Corten Staal 7.5 cm hoog, 220 cm lang, 1,6 mm dik - Flexibel

Om uw luxe border af te maken gebruikt u deze 7.5 cm hoogte borderranden van corten staal. Deze luxe strips zijn maarliefst 2,20 meter lang en met 1,6 mm extra dik. Deze Cortenstraal borderranden wordt standaard geleverd met grondpennen en koppelstuk. 

Met deze flexibele borderkanten maakt u niet alleen een strakke border, kleine rondingen en bochten behoren ook tot de mogelijkheden. Corten staal is geliefd om de mooie uitstraling en de hoge duurzaamheid. Vooral het roestkleurig bruin, wat enkele weken na plaatsing ontstaat, valt in de smaak. Deze flexibele border kantopsluitingen zijn geschikt om een kantopsluiting tussen gazon en border, looppaden, straatwerk of kunstgras te maken. Combineer deze borderranden bijvoorbeeld met split of grind

Flexibele borderrand Cortenstaal

Deze luxe roestige look cortenstaal borderrand is 75 mm hoog en 220 cm lang. Deze grasranden zijn buigzaam, maar met 1,6 mm toch extra sterk voor bijvoorbeeld naast de oprit. Het is dan ook mogelijk om rondingen of bochten en hoeken met deze borderranden te maken. Zo creëert u met deze borderranden speelse lijnen in uw tuin. Deze design randen hebben voorgeboorde gaten, waardoor u ze eenvoudig monteert. Om meerdere randen aan elkaar vast te maken gebruikt u de meegeleverde verbindingsplaten en schroeven. Hiermee maakt u een lange aaneengesloten borden. Deze perkranden zijn voorzien van ronde ‘schouders’, wat ervoor zorgt dat het water er makkelijk vanaf loopt. Dit komt de levensduur van deze borderranden ten goede. Uw border is zo stevig als de ondergrond. Een goed dicht zandbed is dus van belang, anders kan uw border gaan verzakken of verschuiven. 

Duurzaam Corten staal

Corten staal, ook wel kortenstaal genoemd, staat bekend om de mooie uitstraling. Veel klanten zijn fan van de roestbruine kleur. Dit laagje roest ontstaat omdat cortenstaal is uitgerust met een legering die gaat oxideren als het in contact komt met de buitenlucht. In plaats van het materiaal kwetsbaar maken, zoals meestal het geval is met roest, beschermt deze laag het staal juist. Hierdoor heeft corten staal een lange levensduur. Bij levering hebben deze borderranden een zwarte kleur, maar deze verkleurt in ongeveer 6 weken naar het bekende roestbruin. 

Bij Gadero krijgt u 100% echt cortenstaal met 5 jaar garantie. 
 


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Borderrand Cortenstaal 7.5 cm Flexibel Sfeer Luxe Borderrand Corten Staal 7.5 cm hoog, 220 cm lang, 1,6 mm dik - Flexibel Volledige roestkleur na slechts 6 weken!   |   Inclusief bevestigingsmateriaal   |   Op voorraad
€ 45,25 Per stuk incl. BTW , pakkorting wordt automatisch verwerkt