Filters:

  • Lengte
  • Breedte
  • Dikte

Borderranden Kunststof

Zoekt u duurzame borderranden die voor een strakke en luxe uitstraling zorgen in uw tuin? Kies dan voor kunststof borderranden. Deze randen zijn gemaakt van gerecycled polyethyleen en beschikbaar in 3 verschillende kleuren, groen, grijs en zwart. Met kunststof borderranden maakt u strakke en vooral vloeiende lijnen in uw tuin, langs een tuinpad of border.

De kunststof borderranden zijn zeer geschikt om langs bestrating, houtsnippers of grind en split te plaatsen. U vormt de randen zelf in gewenste ronde of rechte vormen. Voor extra stevigheid zet u de tuinranden vast met de bijbehorende grondpennen.

Bent u op zoek naar een borderrand van ander materiaal? Bekijk dan ook eens ons complete assortiment met cortenstalen borderranden of onze stenen randen. Wij bezorgen de kunststof tuinranden en grondpennen in heel Nederland en België.

Duurzame kunststof borderranden

Deze borderranden zijn gemaakt van gerecycled polyethyleen wat de randen zeer duurzaam maken. De rand is bestand tegen rot en voorzien van een anti-UV behandeling. Deze tuinrand wordt geleverd op een rol van 10 meter en is 15 cm hoog. Combineer de tuinrand met de bijbehorende kunststof grondpennen voor extra stevigheid.

Montage tips

Deze borderrand is eenvoudig te plaatsen in uw tuin. Graaf met een tuinschepje eerst een sleuf op de gewenste plek in uw tuin alvorens u de randen plaatst. Plaats de rand in de sleuf en druk vervolgens goed aan. Graaf de 15 cm hoge borderrand in en druk het zand of grind goed aan zodat de rand stevig staat. Voor extra stevigheid raden wij aan om de kunststof grondpennen te gebruiken. Deze plaatst u om de halve meter langs de rand en slaat u aan met een plank en rubberen hamer. Let er wel op dat u niet op de rand zelf staat, dan loopt u het risico dat u deze kapot slaat.

Gadero.nl Thuiswinkel Waarborg Service. Bij de grootste in hout.

Hoe meer u bestelt, hoe lager de bezorgkosten. Hoe meer u bestelt, hoe lager de bezorgkosten.

Bezorging in heel Benelux Op vaste dagen per postcode