Logo Gadero
service

Stalen borderrand

Zoekt u duurzame borderranden met een moderne en luxe uitstraling van staal of verzinkt metaal? Met borderranden van staal maakt u strakke lijnen in uw tuin, zowel nette rechthoekige vormen als vloeiend ronde vormen langs een tuinpad bijvoorbeeld.

Borderranden Staal

Verzinkte, zwarte en stalen kantopsluitingen zijn zeer geschikt om langs bestrating, houtsnippers, grind en split te plaatsen. Bij ons bestelt u flexibele borderranden, die u zelf in de gewenste ronde of rechte vorm buigt. Ook vindt u stalen hoekstukken in ons assortiment. Met deze hoekstukken heeft u direct een mooie strakke hoek, zonder dat u zelf nog een borderrand hoeft te buigen. Daarnaast plaatst u deze stalen hoekstukken op elkaar tot een plantenbak: een mooie eyecatcher in uw tuin!   Zoekt u toch een borderrand van ander materiaal? Bekijk dan ons assortiment houten borderranden of borderranden van steen. Wij bezorgen alles van cortenstaal kantopsluitingen tot verzinkte borderranden in heel Nederland en België.

Populaire stalen kantopsluitingen

In ons assortiment vindt u verschillende stalen kantopsluitingen. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor de cortenstalen borderrand. Deze rand is erg geliefd vanwege de mooie roestbruine kleur die het staal na een aantal weken krijgt. Daarnaast bestelt u bij ons randen van verzinkt staal en zwart gecoat staal. Zwarte coating zorgt voor een landelijke uitstraling en beschermt het staal. De kantopsluitingen van verzinkt staal zijn voorzien van een gegalvaniseerde beschermlaag. Onze stalen borderranden schuift u heel eenvoudig in elkaar en de randen die al pinnen hebben zet u bovendien direct in de grond. Stalen borderranden zijn dus gemakkelijk zelf te plaatsen en geven uw tuin direct een fraaie uitstraling!

Borderrand hoekstuk cortenstaal

Montage tips borderranden van Cortenstaal plaatsen

Lees tot slot ook onze handige doe het zelf tips voor cortenstaal borderranden plaatsen in de tuin. Is een verzinkte, zwarte of corten stalen borderrand toch niet helemaal wat u zoekt? Bekijk dan onze populaire stenen en houten borderranden.

Meest gestelde vragen over stalen borderranden