Logo Gadero
inspiratieservice

Waarom vlonderplanken van de fabrikant Tuindeco?

Met de vlonderplanken van Tuindeco haalt u kwaliteit in huis. De producten zijn verkrijgbaar in twee kleuren en de montage van de vlonderdelen is niet ingewikkeld wanneer u zich aan de leginstructies houdt.

Deze vlonderplank draagt ook nog eens mee aan de strijd tegen ontbossing. Composiet bestaat namelijk uit een samenstelling van hout en kunststof en men spreekt ook wel van WPC (Wood Plastic Composite). Deze afkorting staat voor hout kunststof composiet. Het materiaal bestaat voor 50% uit houtvezels en 50% uit kunststofvezels.

Tuindeco composiet terrasplanken zijn qua prijs erg aantrekkelijk. De Tuindeco composiet planken hebben holkamers, dit betekent dat ze relatief licht van gewicht zijn. In de omschrijving van het product vindt u meer informatie over het product.

Voeg de vlonderplank Tuindeco toe aan uw winkelwagen en bestel het product met een snelle levering bij Gadero. Voor extra informatie over onze producten kunt u telefonisch contact opnemen met onze klantenservice. Ook kunt u ons bereiken via de e-mail.