overkapping bouwen tips Altijd A-keuze steigerhout op voorraad voor de beste prijs. Onze gebruikte steigerplanken hebben die oude look en feel. Hierdoor hebben deze gebruikte planken een stoere, robuuste uitstraling. Dit maakt gebruikt steigerhout populair bij het maken van tuinmeubels, winkel inrichtingen en andere doe het zelf klussen met hout. Wij hebben gebruikte steigerplanken in lengtes tot 5 meter. Zo heeft u weinig zaagverlies bij het zelf maken van bijvoorbeeld een loungeset van steigerhout. 

Kies uit  steigerplanken in gebruikt oud grijs of nieuwe planken die een oude vintage look hebben gekregen. Het voordeel van deze nieuwe steigerplanken met oud grijs of vintage look is dat deze de voordelen van nieuwe planken hebben (geen bartsjes enz door gebruik in de bouw) en toch die fraaie oude grijze look. De vintage look steigerplanken zijn glad geschaafd en geborsteld. Onze steigerhouten planken in gebruikt oud grijs zijn fijnbezaagd en lucht gedroogd. 

Bestel hier uw oude steigerplanken samen met timmerhout balken nu voor de beste prijs en de snelste levering. Voor meer oude bouwmaterialen bekijk ook onze pagina gebruikt hout. Dit zijn doorleefde planken, oude balken en andere historische houtitems met echt gebruikte kenmerken.

Let op, de echt gebruikte steigerplanken, met cementresten en plankbarsten, uit de steigerbouw zijn vaak van onbruikbare kwaliteit en hebben een zeer hoge prijs. Wij hebben deze artikelen daarom vervangen voor onze oud grijs en vintage look planken. 

Tips: steigerhout altijd even licht voorboren met 3.5 mm boor en daarna monteren met 4 x 50 mm schroeven. Boortjes en schroeven zijn hier te koop.

Loungebank maken van steigerplanken

Gadero Thuiswinkel Waarborg Service. Bij de grootste in hout.

Hoe meer u bestelt, hoe lager de bezorgkosten. Hoe meer u bestelt, hoe lager de bezorgkosten.

Bezorging in heel Benelux Op vaste dagen per postcode