Geef uw tuin net dat beetje extra door gebruik te maken van getrommelde stapelblokken. Deze stapelblokken hebben een verouderde uitstraling in plaats van strak. Getrommelde stapelblokken of muurelementen genoemd zijn een verlengstuk van uw sierbestrating in voor- en achtertuin. Populair zijn onze Tuinvisie Wallblock verouderde muurelementen.

Het leuke aan deze muurelementen is dat u er van alles mee kunt maken. Wat dacht u van verhoogde borders met mooie planten er in? Wij bezorgen getrommelde muurelementen graag bij u in Nederland, België en de grensregio in Duitsland. 

Getrommelde muurelementen zijn ook goed te gebruiken als tuinafscheiding voor bijvoorbeeld uw voortuin. Lage muurtjes of vijvers zijn ook mogelijk. Voor vijvers zijn er ook vijverranden verkrijgbaar. Deze vijverranden zijn ook erg leuk als sierrand op een verhoogde border.

Tips voor muurelementen verwerken

Getrommelde muurelementen zijn er in verschillende kleuren en maten. De stapelblokken in 15x15x60 cm is een populaire maat. We raden u aan om de stenen te lijmen als u minimaal 2 lagen gaat stapelen. Het is raadzaam om uw muurtje, vijver of verhoogde border halfsteens op te bouwen. Stapelblokken lijmen doet u met schuimlijm of poederlijm. Voor muurtjes vanaf 3 lagen hoog raden we u aan om een fundering aan te leggen onder uw stapelblokken. Snelcement aanbrengen onder de muurelementen is mogelijk, maar een opsluitband op zijn kant kan ook prima als fundering fungeren.

Kiest u liever voor strakke stapelblokken of gekloofde muurelementen? Ons assortiment is zeer uitgebreid waardoor er voor iedere tuin wel een stapelblok te vinden is!

Gadero Thuiswinkel Waarborg Service. Bij de grootste in hout.

Hoe meer u bestelt, hoe lager de bezorgkosten. Hoe meer u bestelt, hoe lager de bezorgkosten.

Bezorging in heel Benelux Op vaste dagen per postcode