Gaat u een verhoogde border in uw tuin maken? Met stapelblokken gekloofd ook wel gekliefd genoemd krijgt u een natuurlijke uitstraling van uw borderrand. Anders dan strakke muurelementen hebben gekloofde border blokken een grillige, natuurlijke voorzijde. Dit komt doordat de betonblokken worden gespleten waardoor er een gekloofde en robuuste zichtzijde overblijft. De onderkant en bovenkant van gekloofde stapelblokken zijn doorgaans vlak zodat u deze border en tuinmuur elementen goed kan stapelen en lijmen. Kies uit diverse Excluton gekloofde stapelblokken, Tuinvisie Wallblocks en Gardenlux cliff walling blokken.

Naast betonnen border stenen leveren wij ook zand, grind, waaltjes, terrastegels en meer sierbestrating. Ook bieden wij breuksteen voor een lage tuinmeer metselen. 

Steenhandel Gadero levert gekloofde stapelblokken overal in Nederland en België. Wij zijn daarbij officieel dealer van bekende steenfabrikanten zoals Excluton, MBI de Steenmeesters, Tuinvisie en Kijlstra beton. Voor wie nog twijfelt stapelbare blokken bij ons te kopen, bekijk onze meer dan 4000 reviews van eerdere kopers of kom een kijkje nemen in een van onze showrooms.

Gadero Thuiswinkel Waarborg Service. Bij de grootste in hout.

Hoe meer u bestelt, hoe lager de bezorgkosten. Hoe meer u bestelt, hoe lager de bezorgkosten.

Bezorging in heel Benelux Op vaste dagen per postcode