Logo Gadero
service

Luxe Corten Staal Hoekstuk 15 cm hoog

Productnummer
GY7506
Hoekstuk t.b.v. Luxe Borderrand 15 cm hoog
Volledige roestkleur na slechts 6 weken!
hoekstuk_cortelstaan_15_cm
hoekstuk_cortelstaan_15_cm_niet_geroest
borderrand_cortenstaal_3

18,45

incl. BTW

25 stuks op voorraad
1 tot 5 dagen
Details
Lengte
25 cm
Hoogte
15 cm
Materiaalsoort
Cortenstaal
  • Beoordeeld op TrustedShops met een 8,4/10
  • Thuiswinkel Waarborg: gunstige service voorwaarden
  • Snelle levering in de Benelux

Vragen?

Reactie binnen 2 uur

Plus- en minpunten

  • Van hoogwaardig duurzaam Cortenstaal

  • Na 6 weken mooie roestkleur

  • Voor plantenbak op maat of verhoogde border

  • Inclusief bevestigingsmateriaal

  • Hoekelement zelf nog vouwen

Specificaties

Materiaalsoort
Cortenstaal
Materiaal
Corten staal
Kleur
Antraciet
Lengte
25 cm
Dikte
0,15 cm
Hoogte
15 cm

Luxe Corten Staal Hoekstuk 15 cm hoog

Let op, dit hoekstuk past alleen bij onze luxe lijn.

Gaat u een borderrand met cortenstaal maken? Dan kunnen deze hoekstukken van A-kwaliteit corten staal niet ontbreken. Deze 0.15 x 15 x 25 cm hoeken maken het makkelijker om uw border af te maken. Zo hoeft u uw rechte stukken cortenstaal niet te buigen, maar gebruikt u deze hoekstukken om een hoek in uw border te maken. Corten staal is een geliefd product vanwege de mooie uitstraling en hoge duurzaamheid. Veel van onze klanten gebruiken het dan ook voor een borderrand bij een gazon, oprit, tuinpad of verhoogde border. Deze hoekstukken zijn ook te stapelen en te verbinden tot plantenbak. U kunt deze zo groot maken als u zelf wil, door de hoeken te verbinden met rechte stukken cortenstaal.

Hoekverbinding cortenstaal

Om eenvoudig een hoek in uw border van corten staal te maken gebruikt u deze hoekstukken. De hoekstukken hebben een afmeting van 15 cm hoog, 25 cm breed aan beide zijden en 1.5 mm dik. Door de hoeken aan lange rechte stukken van corten staal te monteren maakt u een lange aaneengesloten border. Dit cortenstalen deel heeft in het midden een soort vouwlijn, u ontvangt een lange plaat die u zelf nog dient te vouwen. Door deze voorgeperforeerde randen te gebruiken hoeft u de rechte stukken niet te buigen en dit zorgt voor een strakke afwerking. U kunt deze hoekstukken van cortenstaal op zowel harde als zachte ondergrond gebruiken. Gebruik meerdere hoekstukken voor een plantenbak of combineer een hoekstuk met een recht stuk cortenstaal voor een border.

Makkelijk te monteren

Het monteren van deze hoekstukken is zeer eenvoudig. U heeft hier geen schroeven voor nodig en hoeft ook niet de boren. Deze hoeken van corten staal zijn namelijk voorzien van voorgeboorde gaten. Om de hoeken te monteren dient u ze eerst op de juiste plek neer te zetten. Vervolgens zet u het volgende hoekstuk of rechte stuk er zo dicht mogelijk tegen aan. Met het verbindingsstuk maakt u het geheel vervolgens aan elkaar vast. Dit kan bijvoorbeeld met zelftappende schroeven (niet meegeleverd).

Rustiek corten staal

Corten staal is te herkennen aan de rustieke roestbruine kleur. Het is zeer duurzaam materiaal. Dit komt doordat de buitenste laag bestaat uit een legering die gaat oxideren als het in contact komt met de buitenlucht. Deze laag van oxidatie beschermt de binnenkant, waardoor dit staal zeer duurzaam is. Als u deze hoeken geleverd krijgt hebben ze een zwarte kleur, maar dit verandert na ongeveer 6 weken in de bekende roestkleur. Hier hoeft u verder niets voor te doen. De mooie roestkleur geeft uw border een prachtige uitstraling.

Deze hoekstukken zijn van 100% echt cortenstaal en krijgt u geleverd met 5 jaar garantie.