Luxe Corten Staal Hoekstuk 15 cm hoog

Productnummer: GY7506 Inclusief koppelstukken en popnagels   |   Volledige roestkleur na slechts 6 weken!   |  

Voor- en nadelen van Luxe Corten Staal Hoekstuk 15 cm hoog

  • Van hoogwaardig duurzaam Cortenstaal
  • Na 6 weken mooie roestkleur
  • Voor plantenbak op maat of verhoogde border
  • Inclusief bevestigingsmateriaal
  • Hoekelement zelf nog vouwen

Luxe Corten Staal Hoekstuk 15 cm hoog

Let op, dit hoekstuk past alleen bij onze luxe lijn.

Gaat u een borderrand met cortenstaal maken? Dan kunnen deze hoekstukken van A-kwaliteit corten staal niet ontbreken. Deze 0.15 x 15 x 25 cm hoeken maken het makkelijker om uw border af te maken. Zo hoeft u uw rechte stukken cortenstaal niet te buigen, maar gebruikt u deze hoekstukken om een hoek in uw border te maken. Corten staal is een geliefd product vanwege de mooie uitstraling en hoge duurzaamheid. Veel van onze klanten gebruiken het dan ook voor een borderrand bij een gazon, oprit, tuinpad of verhoogde border. Deze hoekstukken zijn ook te stapelen en te verbinden tot plantenbak. U kunt deze zo groot maken als u zelf wil, door de hoeken te verbinden met rechte stukken cortenstaal. 

Hoekverbinding cortenstaal

Om eenvoudig een hoek in uw border van corten staal te maken gebruikt u deze hoekstukken. De hoekstukken hebben een afmeting van 15 cm hoog, 25 cm breed aan beide zijden en 1.5 mm dik. Door de hoeken aan lange rechte stukken van corten staal te monteren maakt u een lange aaneengesloten border. Dit cortenstalen deel heeft in het midden een soort vouwlijn, u ontvangt een lange plaat die u zelf nog dient te vouwen. Door deze voorgeperforeerde randen te gebruiken hoeft u de rechte stukken niet te buigen en dit zorgt voor een strakke afwerking. U kunt deze hoekstukken van cortenstaal op zowel harde als zachte ondergrond gebruiken. Gebruik meerdere hoekstukken voor een plantenbak of combineer een hoekstuk met een recht stuk cortenstaal voor een border. 

Makkelijk te monteren

Het monteren van deze hoekstukken is zeer eenvoudig. U heeft hier geen schroeven voor nodig en hoeft ook niet de boren. Deze hoeken van corten staal zijn namelijk voorzien van voorgeboorde gaten. Om de hoeken te monteren dient u ze eerst op de juiste plek neer te zetten. Vervolgens zet u het volgende hoekstuk of rechte stuk er zo dicht mogelijk tegen aan. Met het verbindingsstuk maakt u het geheel vervolgens aan elkaar vast. Dit kan bijvoorbeeld met popnagels. U krijgt al het benodigde bevestigingsmateriaal meegeleverd. 

Rustiek corten staal

Corten staal is te herkennen aan de rustieke roestbruine kleur. Het is zeer duurzaam materiaal. Dit komt doordat de buitenste laag bestaat uit een legering die gaat oxideren als het in contact komt met de buitenlucht. Deze laag van oxidatie beschermt de binnenkant, waardoor dit staal zeer duurzaam is. Als u deze hoeken geleverd krijgt hebben ze een zwarte kleur, maar dit verandert na ongeveer 6 weken in de bekende roestkleur. Hier hoeft u verder niets voor te doen. De mooie roestkleur geeft uw border een prachtige uitstraling. 

Deze hoekstukken zijn van 100% echt cortenstaal en krijgt u geleverd met 5 jaar garantie. 
 


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Corten staal hoekstuk roestkleur 15 cm Luxe Corten Staal Hoekstuk 15 cm hoog Inclusief koppelstukken en popnagels   |   Volledige roestkleur na slechts 6 weken!   |   Op voorraad
€ 23,95 Per stuk incl. BTW