Logo Gadero
service

Houthandel Amersfoort

Gadero zit ook in Amersfoort! Wij zijn de beste houthandel in provincie Utrecht en bezorgen en dus ook in Amersfoort, Soest, Baarn, Zeist en Veenendaal. Alle soorten tuinhout zijn bij ons op de website te vinden. Zo hebben wij alle soorten overkappingen, vlonderplanken, rabatdelen, schroeven, betonpoeren en ga zo maar door. Binnen enkele dagen staat onze bezorging voor uw deur. Of u nou in de wijk Kattenbroek, Isselt, Zelder, Oud-Leusden of Hoevelaken woont.

In de regio Utrecht bezorgen wij 2 keer per de week. Bij onze houthandel ontdekt u 1001 hardhout, composiet en naaldhout tuinpalen, geïmpregneerde balken, vlonderplanken, schuttingplanken, tuinschermen, rabatdelen en meer. Bij een fysieke houthandel zijn de omloopsnelheden matig, maar bij Gadero zijn deze optimaal. Hierdoor leveren wij de beste producten en hebben ook het ruimste assortiment.

Bezoek Gadero Breukelen

Voor inwoners van Amersfoort ligt onze vestiging in Breukelen om de hoek bij wijze van spreken. Wij van Gadero snappen dat u bij aanschaf van producten ze liever eerst fysiek ziet. Natuurlijk is dit mogelijk bij onze vestiging in Breukelen.

U kunt vanaf Breukelen het beste navigeren op Nyenrode Universiteit en dan nog 300 meter doorrijden, daar vindt u Gadero aan uw rechterhand. Let op fietsers op het fietspad bij het oprijden van het terrein. Vanaf Maarssen kunt u het beste navigeren op Restaurant de Olifant en dan een 150 meter doorrijden totdat u aan uw linkerhand het pand van Gadero ziet. Let op fietsers op het fietspad bij het oprijden van het terrein.

Tuinhout bezorgen in Amersfoort

Wij bezorgen in heel Amersfoort twee keer per week. Bekijk onze bezorg informatie voor de actuele deadlines. Heeft u verder nog vragen over de berzorging van uw levering? Dan kunt u natuurlijk ook altijd even contact opnemen. 

Gadero Euvelgunner

Bedrijven in Utrecht

Onze houthandel biedt naast tuinhout voor particulieren ook korting voor bedrijven aan. Wij hebben o.a. in Amersfoort inclusief Nijkerk, Leusden, Stoutenburg, Vathorst, Soesterkwartier en de Birkt klusbedrijven en groenbedrijven die 5% korting krijgen. Maar ook gerenommeerde klus, hovenier en bouwbedrijven in de omgeving Amersfoort, Bussum, Nieuwegein en Vianen komen in aanmerking voor een dergelijk zakelijk account.

Bent u zelf timmerman of heeft u een klusbedrijf in de regio Amersfoort  Bunschoten-spakenburg en Hoeverlaken vraag dan ook een b2b account aan.

Heeft u tot slot vragen over tuinhout? Wij staan altijd voor u klaar! Stuur een email of bel voor al uw wensen en vragen.