Houthandel Utrecht

Wij bieden bij Gadero het grootste assortiment schuttingplanken, vlonderplanken, rabatdelenen meer tuinhout producten en accessoires zoals schroeven. Uw houthandel in Utrecht zijn wij. Wij bezorgen in alle grote steden zoals Utrecht (inclusief de Meern), Vianen, Amersfoort, Zeist en Baarn tot in de kleinste dorpen de betere kwaliteit tuinhout. 

Voor Utrecht geldt, bestellen voor maandag 21 uur is levering in dezelfde week op woensdag. Bij onze houthandel ontdekt u 1001 hardhout, composiet en naaldhout tuinpalen, geïmpregneerde balken, vlonderplanken, schuttingplanken, tuinschermen, rabatdelen en meer. Door onze hoge omloopsnelheden is onze kwaliteit beter dan doe het zelf bouwmarkt in de regio. Bestel vandaag nog uw nieuwe schutting, hardhout vlonder of walbeschoeiing via onze site. Totslot bieden we een mega assortiment moderne terras overkappingen en houten blokhutten.

Tuinhout bezorgen in Utrecht

Wij bezorgen in heel Utrecht elke woensdag. Bestellen voor maandag 21u betekent bezorging in dezelfde week. Voor sommige kleine pakketten zoals losse picknicktafels of tuinmeubelen kunnen wij ook nog op woensdag of donderdag een koerierszending voor u regelen die dezelfde week binnenkomt. U kunt dan het beste even bellen.

houthandel utrecht

Bedrijven in Utrecht

Onze houthandel biedt naast tuinhout voor particulieren ook korting voor bedrijven aan. Wij hebben o.a. in Utrecht inclusief De Meern klusbedrijven en groenbedrijven die 5% korting krijgen. Maar ook gerenommeerde klus, hovenier en bouwbedrijven in de omgeving Amersfoort, Bussum, Nieuwegein en Vianen komen in aanmerking voor een dergelijk zakelijk account.

Bent u zelf timmerman of heeft u een klusbedrijf in de regio Utrecht / Amersfoort vraag dan ook een b2b account aan.

Heeft u tot slot vragen over tuinhout? Wij staan altijd voor u klaar! Stuur een email of <a data-cke-saved-href="bel voor al uw wensen en vragen.