Logo Gadero
service

Houthandel Utrecht

Wij bieden bij Gadero het grootste assortiment schuttingplankenvlonderplankenrabatdelen. Daarnaast hebben we meer tuinhoutproducten en accessoires zoals schroeven. Uw houthandel in Utrecht zijn wij. Wij bezorgen in alle grote steden, zoals Utrecht (inclusief de Meern), VianenAmersfoort, Zeist en Baarn tot in de kleinste dorpen. Wij leveren de betere kwaliteit tuinhout. Liever afhalen? Dat kan bij ons pand in Breukelen. Lees hier meer over onze afhaaldagen in Breukelen. Ook kunt u in Breukelen ons pand bezoeken voor het bekijken van diverse voorbeelden van houten vlonders, overkappingen, schuttingen en meer. Doe dit bij voorkeur op afspraak, maak een afspraak door hier te klikken.  

In de regio Utrecht bezorgen wij 2 keer per de week. Bij onze houthandel ontdekt u 1001 hardhout, composiet en naaldhout tuinpalen, geïmpregneerde balken, vlonderplanken, schuttingplanken, tuinschermen, rabatdelen en meer. Door onze hoge omloopsnelheden is onze kwaliteit beter dan de doe-het-zelf bouwmarkt in de regio. Bestel vandaag nog uw nieuwe schutting, hardhout vlonder of walbeschoeiing via onze site. Tot slot bieden we een mega assortiment moderne terras overkappingen en houten blokhutten.

Bezoek Gadero Breukelen

Voor inwoners van de provincie Utrecht, Noord Holland en Zuid Holland is onze vestiging in Breukelen niet ver weg. In Breukelen vindt u veel voorbeelden van vlonders, schuttingen, overkappingen en rabatdelen. Maak bij voorkeur vooraf een afspraak voor een bezoek.

U kunt vanaf Breukelen het beste navigeren op Nyenrode Universiteit en dan nog 300 meter doorrijden, daar vindt u Gadero aan uw rechterhand. Let op fietsers op het fietspad bij het oprijden van het terrein. Vanaf Maarssen kunt u het beste navigeren op Restaurant de Olifant en dan een 150 meter doorrijden totdat u aan uw linkerhand het pand van Gadero ziet. Let op fietsers op het fietspad bij het oprijden van het terrein.

Tuinhout bezorgen in Utrecht

Wij bezorgen in heel Utrecht twee keer per week. Bekijk onze bezorg informatie voor de actuele deadlines. Heeft u verder nog vragen over de berzorging van uw levering? Dan kunt u natuurlijk ook altijd even contact opnemen. 

Bedrijven in Utrecht

Onze houthandel biedt naast tuinhout voor particulieren ook korting voor bedrijven aan. Wij hebben o.a. in Utrecht inclusief De Meern klusbedrijven en groenbedrijven die 5% korting krijgen. Maar ook gerenommeerde klus, hovenier en bouwbedrijven in de omgeving Amersfoort, Bussum, Nieuwegein en Vianen komen in aanmerking voor een dergelijk zakelijk account.

Bent u zelf timmerman of heeft u een klusbedrijf in de regio Utrecht / Amersfoort vraag dan ook een b2b account aan.

Heeft u tot slot vragen over tuinhout? Wij staan altijd voor u klaar! Stuur een email of bel voor al uw wensen en vragen.

Groot assortiment tuinhout thuisbezorgd

Bij Gadero vindt u een groot assortiment houtproducten voor uw vlonder of schutting. Daarnaast leveren wij ook diverse soorten rabatLariks Douglas of hout voor uw gevelbekleding. Doe inspiratie op via onze website en als u nog vragen heeft, neem dan contact met ons op!