Logo Gadero
service

Houthandel Arnhem

Zoekt u een tuinhout leverancier in Arnhem of omgeving? Bestel al uw benodigdheden bij Gadero en wij bezorgen het bij u thuis in Gelderland! Van Rijkerswoerd, De Laar, Schuytgraaf, Elderveld, Malburgen tot aan Velperweg. Wij komen iedere week in Arnhem om hout te bezorgen, van Zuid- tot West-Arnhem. Gadero is marktleider in tuinhout en heeft een uitgebreid assortiment schuttingvlondersrabatdelenbeschoeiing en tuinhekken. Daarnaast kunt u bij ons ook kant-en-klare overkappingenblokhutten en zelfs sierbestrating eenvoudig meebestellen! 

Bezorging in Arnhem

Iedere week komen wij in Arnhem om hout te bezorgen. Hieronder vindt u de leverdag checker om te zien wanneer we bij u in de buurt leveren. Naast onze vaste leverdagen heeft Gadero ook een 48-uurs assortiment. Deze populaire producten worden binnen twee werkdagen bij u thuisbezorgd. Voor sierbestrating geldt geen vaste bezorgdag, maar dit wordt veelal binnen vijf werkdagen geleverd. Meer informatie over de levering van uw bestelling vindt u op de bezorgpagina.

Gadero Euvelgunner

Professionele montage in Arnhem

Wilt u uw houtwerk laten plaatsen door een vakman? Wij hebben jarenlange relaties met montagebedrijven zoals hoveniers, timmermannen en klussenbedrijven. Voor de zakelijke markt bieden wij 5% korting. Neem contact met ons op om hiervan te profiteren!

Heeft u vragen over bezorgen van hout in Arnhem of andere suggesties voor onze Houthandel Gadero? Bel 050 230.61.51!