Houthandel Gelderland

U zoekt een vakkundige houthandel in Gelderland voor levering van tuinhout? Wij bezorgen in heel Gederland tuinhout en sierbestrating bij u thuis. Boven de 775 euro aan materialen bezorgen wij bovendien gratis in heel Arnhem, Nijmegen, Apeldoorn, Duiven, Doetinchem en de rest van Gelderland. Wij zijn sterk in het leveren van hardhouten vlonderplanken, lariks douglas hout voor overkappingen, tuinmeubelen van hout en schuttingen in de vorm van schermen of planken. 

Wij bezorgen op vaste dagen per postcode. Voor de provincie Gelderland gelft dat wij op woensdag en donderdag leveren indien u maandag voor 21 uur bij onze houthandel heeft besteld. Bekijk ook onze pagina over Bezorgen en Betalen met meer info over leveringen van schuttingen, vlonders, bestrating enzovoorts in Gelderland.

houthandel Gelderland

Houthandel Gelderland

Naast snelle leveringen van sierbestrating en tuinhout in Gelderland heeft u bij Houthandel Gadero keuze uit 9000 artikelen. Kies uit schuttingen, vlonders, bestrating, tuinhekken, damwand beschoeiingen, composiet vlonderplanken en meer.

Wij bezorgen uw hout voor buiten overal in Gelderland, van centrum Arnhem en Nijmegen tot in dorpen op de Veluwe, Elst, Ede of Beuningen.