Logo Gadero
service

Houthandel Gelderland

U zoekt een vakkundige houthandel in Gelderland voor de levering van tuinhout? Wij bezorgen in heel Gederland tuinhout en sierbestrating bij u thuis. Zo leveren wij kwalitatief tuinhout in heel Arnhem, Nijmegen, Apeldoorn, Duiven, Doetinchem en de rest van Gelderland. Wij zijn sterk in het bezorgen van hardhouten vlonderplanken, lariks douglas hout voor overkappingen, tuinmeubelen van hout en schuttingen in de vorm van schermen of planken. Daarnaast hebben wij een groot aanbod aan blokhutten, sierbestrating en gevelbekleding

Bezorgen Provincie Gelderland

Wij bezorgen op vaste dagen per postcode. Voor de provincie Gelderland geldt dat wij wekelijks uw bestelling bij u thuis komen leveren. Kijk voor onze actuele deadlines en leverdagen op onze speciale bezorginformatie pagina. Hier vindt u alle informatie over het bezorgen en betalen van de levering van schuttingen, vlonders, bestrating en ander tuinhout in Gelderland. 

Houthandel Gelderland

Naast snelle leveringen van sierbestrating en tuinhout in Gelderland heeft u bij Houthandel Gadero keuze uit 9000 artikelen. Kies uit schuttingen, vlonders, bestrating, tuinhekken, damwand beschoeiingen, composiet vlonderplanken en meer. Wij bezorgen uw hout voor buiten overal in Gelderland, van centrum Arnhem en Nijmegen tot in dorpen op de Veluwe, Elst, Ede of Beuningen. 

Montage in Gelderland

Ziet u er tegenop om uw eigen schutting te plaatsen? Of laat u het plaatsen van uw vlonder liever aan een professional over? Het plaatsen en monteren van tuinhout kan ook via Gadero. Wij hebben een groot bestand aan ervaren montagepartners die de klus graag voor u afmaken. Zelf zakelijk bestellen? Profiteer dan onze 5% korting voor zakelijke klanten.

Heeft u nog vragen over tuinhout? Neem dan contact met ons op. Onze klantadviseurs helpen u graag. 

Groot assortiment tuinhout thuisbezorgd

Bij Gadero vindt u een groot assortiment houtproducten voor uw vlonder of schutting. Daarnaast leveren wij ook diverse soorten rabatLariks Douglas of hout voor uw gevelbekleding. Doe inspiratie op via onze website en als u nog vragen heeft, neem dan contact met ons op!