Logo Gadero
service

Houthandel Den Haag

De beste houthandel in Den Haag is Gadero. Wij leveren binnen enkele werkdagen in heel Den Haag zowel bij de Spui als in de Schildersbuurt tot aan Scheveningen. Natuurlijk leveren wij ook in alle tussenliggende wijken zoals; Kijkduin, Kraayenstijn, Bloemenbuurt, Vogelwijk, Duindorp, Leyenburg en Archipelbuurt. De snelheid waarmee wij bezorgen is zeer goed, maar dat is niet het enige waar wij goed in zijn. Ook voeren wij een erg ruim assortiment in alle soorten tuinhout, zoals tuinschermen, schuttingen, overkappingen, blokhutten, vlonders en alle soorten planken.

Bezorgdagen in Zuid Holland

Of u nu in Zuiderpark, Geuzenkwartier, Benoordenhout, Duindorp of Waldeck woont, wij bezorgen altijd op deze vaste dagen. Naast snelle levering biedt onze houthandel keuze uit ca. 10000 tuinhout artikelen, van schutting tot vlonder en meer. Lees meer over bezorgen tuinhout in Den Haag op onze speciale bezorgpagina.

Gadero Euvelgunner

Bedrijven in Den Haag

Wilt u als bouw, klus of groen bedrijf een schutting van geïmpregneerd hout, overkapping van lariks douglas of vlonder van bankirai hardhout bestellen? Wij hebben reeds zakelijke klanten van in Den Haag, Scheveningen tot een Ypenburg. Neem contact op voor info over een zakelijk account met 5% korting.

Heeft u vragen over houthandel Gadero? Bel of stuur een email voor een offerte. Nu buiten genieten binnen handbereik, met Gadero BV.