Logo Gadero
service

Houthandel Naarden

U bent van plan om een houtproject te maken in uw tuin. Wij helpen u graag! Gadero levert al uw houtartikelen bij u thuis in Naarden. Wij zijn marktleider in hout en bieden het grootste assortiment schuttingvlondersrabatdelenbeschoeiing en tuinhekken. Daarnaast vindt u bij ons ook overkappingenblokhutten en zelfs sierbestrating

Showroom en afhaalpunt bij Naarden

Wij begrijpen dat u wellicht eerst het product met eigen ogen wilt zien voordat u het koopt. Dat kan in de buurt van Naarden. Gadero heeft een showroom en afhaalpunt in Breukelen, circa 25 minuten met de auto vanaf Naarden. Op deze locatie hebben wij een diversiteit van schuttingen, vlonders, overkappingen en andere houtwerken staan ter bezichtiging. Zo kunt u een overwogen keuze maken voor uw klus. Wel adviseren wij om een afspraak te maken als u langs wilt komen.

Ook kunt u uw bestelling afhalen op de locatie in Breukelen, tussen Utrecht en Amsterdam. Geef bij uw bestelling in de winkelwagen aan dat u wilt afhalen in Breukelen, en wij zorgen dat alles daar klaarligt!

Hout bezorgen Naarden

Hieronder vindt u de leverdag checker om te zien wanneer we bij u in de buurt leveren. Naast onze vaste leverdagen per regio heeft Gadero ook een 48-uurs assortiment. Deze hardlopende producten worden binnen twee werkdagen bezorgd bij u in Noord-Holland. Sierbestrating heeft geen vaste bezorgdag maar wordt altijd binnen 5 dagen geleverd.  Bekijk informatie over leveren van tuinhout en sierbestrating onze speciale bezorgpagina.

Professionele montage in Naarden

Wilt u uw vlonder laten maken of door een echte vakman een schutting laten plaatsen? Wij hebben jarenlange relaties met montagebedrijven zoals hoveniers, timmermannen en klussenbedrijven. Voor de zakelijke markt bieden wij 5% korting. Maak een account aan om hiervan te profiteren!

Heeft u vragen over bezorgen van tuinhout in Naarden of andere suggesties voor onze Houthandel Gadero? Bel 050 230.61.51!