Logo Gadero
service

Houthandel Amsterdam / Noord Holland

Zoekt u een gerenommeerde houthandel in Noord Holland? Wij bezorgen topkwaliteit tuinhout in alle grote steden zoals Amsterdam, ZaandamHaarlem, Den Helder, Alkmaar en Hoorn tot in de kleinste dorpen en op Texel. Wij garanderen bij houthandel Gadero dat we het grootste assortiment schuttingplankenvlonderplankenrabatdelen in huis hebben. Daarnaast bieden we andere tuinhoutproducten en accessoires zoals schroeven aan. Naast bezorgen op vaste leverdagen in heel Noord Holland kunt u vlak onder Amsterdam, bij ons pand in Breukelen, uw bestelling ook afhalen. Dit kan op vaste afhaaldagen.

Bezoek onze showroom nabij Amsterdam

Ook kunt u in Breukelen ons pand bezoeken voor het bekijken van diverse voorbeelden van houten vlonders, overkappingen, schuttingen, blokhutten en elfs binnenvloeren. Doe dit bij voorkeur op afspraak, maak een afspraak door hier te klikken. Het adres van onze showroom is Straat 5 in Breukelen. De koffie staat klaar.

Tuinhout voor in en rond het water

Noord Holland staat bekend om water, daarom leveren wij in deze provincie relatief veel houten beschoeiingen en waterkant steigers en vlonders. De grondsoort in Noord Holland is doorgaans klei. Klei heeft een stevige structuur en is daardoor zeer geschikt om vierkante hardhouten palen voor schuttingen en vlonders in de grond te slaan. In de stad Amsterdam zien we dat veel mensen een dakterras hebben. Daarvoor hebben we lichtgewicht kunststof composiet terrasplanken in licht grijs, antraciet en bruin.

Bij onze houthandel vindt u duizenden hardhout, composiet en naaldhout palen, balken, planken en schermen. Door onze hoge omloopsnelheden is onze kwaliteit beter dan bij de doe-het-zelf bouwmarkt in de regio. Bestel vandaag nog uw geïmpregneerde schutting, hardhouten vlonder of complete beschoeiing via onze site. Totslot bieden we een mega assortiment trendy terras overkappingen en houten blokhutten.

Tuinhout bezorgen in Noord Holland, centrum Amsterdam tot op Texel

Wij bezorgen in heel Noord Holland altijd 1 keer per week. Naast de wekelijkse levering bezorgen wij vaker in het hoogseizoen. Bekijk voor de actuele deadlines onze bezorginformatie. Heeft u verder nog vragen over onze leveringsmogelijkheden? Dan kunt u ook altijd even contact met ons opnemen. Woont u in het centrum van Amsterdam en kunnen wij lastig met een vrachtwagen bij u komen, geef dit dan aan in de opmerkingen. We zorgen dan voor passend vervoer.

Montage in Noord Holland

Onze houthandel biedt naast hardhout, naaldhout en composiet tuinhout ook montage aan. Wij hebben o.a. in Amsterdam centrum klusbedrijven voor het maken van een dakterras. Maar ook hoveniers in de omgeving Haarlem en Haarlemmermeer voor het plaatsen van bijvoorbeeld een schutting, damwand beschoeiing of terrasoverkapping. Onze houthandel biedt verder degelijke kluspartners in Castricum, Heemskerk, Alkmaar, Purmerend, Heiloo enzovoorts die u kunnen helpen bij montage. Ook bieden wij klusbedrijven, groenbedrijven en bouwbedrijven 5% korting als zakelijke partner.

Bent u zelf timmerman of heeft u een klusbedrijf in de regio Haarlemmermeer, Amsterdam, omgeving Alkmaar of Den Helder? Wij zoeken nog klusbedrijven met ervaring die voor ons willen schuttingen en vlonders willen bouwen en tuinhuisjes willen plaatsen. Interesse? Stuur ons dan een bericht met uw werkgebied, specialiteiten en contactgegevens. 

Heeft u tot slot vragen over tuinhout? Komt voor de bakker! Maak een afspraak bij een van onze vestigingen, stuur een email of bel 050 - 230.61.51 voor al uw vragen. 

Groot assortiment tuinhout thuisbezorgd

Bij Gadero vindt u een groot assortiment houtproducten voor uw vlonder of schutting. Daarnaast leveren wij ook diverse soorten rabatLariks Douglas of hout voor uw gevelbekleding. Doe inspiratie op via onze website en als u nog vragen heeft, neem dan contact met ons op!