Houthandel Noord Holland

Zoekt u een gerenommeerde houthandel in Noord Holland? Wij bezorgen in alle grote steden zoals Amsterdam, Zaandam, Haarlem, Den Helder en Hoorn tot in de kleinste dorpen en op Texel topkwaliteit tuinhout. Wij garanderen bij houthandel Gadero dat we het grootste assortiment schuttingplanken, vlonderplanken, rabatdelen en andere tuinhout producten en accessoires zoals schroeven in huis hebben.

Noord Holland staat bekend om water, daarom leveren wij in deze provincie relatief veel houten beschoeiingen en waterkant steigers en vlonders. De grondsoort in Noord Holland is doorgaans klei. Klei heeft een stevige structuur en is daardoor zeer geschikt om vierkante hardhouten palen voor schuttingen en vlonders in de grond te slaan. In de stad Amsterdam zien we dat veel mensen een dakterras hebben. Daarvoor hebben we lichtgewicht kunststof composiet terrasplanken in licht grijs, antraciet en bruin.

Bij onze houthandel vindt u duizenden hardhout, composiet en naaldhout palen, balken, planken en schermen. Door onze hoge omloopsnelheden is onze kwaliteit beter dan doe het zelf bouwmarkt in de regio. Bestel vandaag nog uw geïmpregneerde schutting, hardhouten vlonder of complete beschoeiing via onze site. Totslot bieden we een mega assortiment trendy terras overkappingen en houten blokhutten.

 

Tuinhout bezorgen in Noord Holland

Wij bezorgen in heel Noord Holland elke donderdag. Bestellen voor dinsdag 9 uur bij onze houthandel betekent bezorging in dezelfde week (donderdags voor postcodes 1 t/m 20). Voor sommige kleine pakketten zoals losse picknicktafels of tuinmeubelen kunnen wij ook nog op woensdag of donderdag een koerierszending voor u regelen die dezelfde week binnenkomt. U kunt dan het beste even bellen.

Montage in Noord Holland

Onze houthandel biedt naast hardhout, naaldhout en composiet tuinhout ook montage aan. Wij hebben o.a. in Amsterdam centrum klusbedrijven voor het maken van een dakterras. Maar ook hoveniers in de omgeving Haarlem en Haarlemmermeer voor het plaatsen van bijvoorbeeld een schutting, damwand beschoeiing of terrasoverkapping. Onze houthandel biedt verder degelijke kluspartners in Castricum, Heemskerk, Alkmaar, Purmerend, Heiloo enzovoorts die u kunnen helpen bij montage. Ook bieden wij klusbedrijven, groenbedrijven en bouwbedrijven 5% korting als zakelijke partner.

Bent u zelf timmerman of heeft u een klusbedrijf in de regio Haarlemmermeer, Amsterdam, omgeving Alkmaar of Den Helder ? Wij zoeken nog klusbedrijven met ervaring die voor ons willen schuttingen en vlonders willen bouwen en tuinhuisjes willen plaatsen. Interesse, zend dan een bericht naar ons toe met uw werkgebied, specialiteiten en contactgegevens. 

Heeft u tot slot vragen over tuinhout? Komt voor de bakker! Stuur een email of bel 050 - 230.61.51 voor al uw vragen.