Logo Gadero
service

Houthandel Vianen

Bent u op zoek naar een gerenommeerde houthandel in Vianen en omstreken? Wij helpen u graag! Gadero levert al uw houtartikelen bij u thuis in de provincie Utrecht. Van Wijk 00 Vianen, Monnikenhof en Amaliastein, Zederik, De Hagen tot aan Oude Stad. Wij zijn marktleider in hout en bieden het grootste assortiment schuttingvlondersrabatdelenbeschoeiing en tuinhekken. Daarnaast vindt u bij ons ook overkappingenblokhutten en zelfs sierbestrating

Showroom en afhaalpunt bij Vianen

Wij begrijpen dat u wellicht eerst het product met eigen ogen wilt zien voordat u het koopt. Dat kan in de buurt van Vianen! Gadero heeft een showroom en afhaalpunt in Breukelen, circa 25 minuten met de auto vanaf Vianen. Op deze locatie hebben wij een diversiteit van schuttingen, vlonders, overkappingen en andere houtwerken staan ter bezichtiging. Daarnaast staan onze experts daar voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden! Zo kunt u een overwogen keuze maken voor uw klus. Wel adviseren wij om een afspraak te maken als u langs wilt komen.

Ook kunt u uw bestelling afhalen op de locatie in Breukelen. Geef bij uw bestelling in de winkelwagen aan dat u wilt afhalen in Breukelen, en wij zorgen dat alles daar voor u klaarligt!

Overkapping gadero breukelen

Hout bezorgen Vianen

Hieronder vindt u de leverdag checker om te zien wanneer we bij u in de buurt leveren. Naast onze vaste leverdagen per regio heeft Gadero ook een 48-uurs assortiment. Deze hardlopende producten worden binnen twee werkdagen bezorgd. Sierbestrating heeft geen vaste bezorgdag maar wordt altijd binnen 5 dagen geleverd.  Bekijk informatie over leveren van tuinhout en sierbestrating onze speciale bezorgpagina.

Professionele montage in Vianen

Wilt u uw vlonder laten maken of door een echte vakman een schutting laten plaatsen? Wij hebben jarenlange relaties met montagebedrijven zoals hoveniers, timmermannen en klussenbedrijven. Voor de zakelijke markt bieden wij 5% korting. Neem contact met ons op om hiervan te profiteren!

Heeft u vragen over bezorgen van tuinhout in Vianen of andere suggesties voor onze Houthandel Gadero? Bel 050 230.61.51!