Logo Gadero
service

Houthandel Zutphen

Houthandel Gadero is het bedrijf voor snelle levering van hout, sierbestrating en vloeren in heel Zutphen. Kies uit 11.000 artikelen, van schuttingen tot Lariks Douglas hout, van tuintegels tot eiken vloeren voor binnen.

Gaat u klussen in de tuin en wilt u hout en toebehoren laten bezorgen in Zutphen en omgeving? Het kan! Naar de bouwmarkt is verleden tijd: bestel al uw benodigdheden bij Gadero en wij bezorgen het bij u thuis! Van Helleraetplein, Waterkwartier, Centrum de Hoven, Warnsveld, Leesten tot aan Zuidwijken. Wij komen iedere week in Zutphen om hout te bezorgen. Gadero is marktleider in tuinhout en heeft een uitgebreid assortiment schuttingvlondersrabatdelenbeschoeiing en tuinhekken. Daarnaast kunt u bij ons ook kant-en-klare overkappingenblokhutten en zelfs sierbestrating eenvoudig bestellen! 

Hout bezorgen Zutphen

Iedere week komen wij in Gelderland voor de levering van hout. Op deze pagina vindt u de leverdag checker om te zien wanneer we bij u in de buurt leveren. Naast onze vaste leverdagen heeft Gadero ook een 48-uurs assortiment. Deze populaire producten worden binnen twee werkdagen bij u geleverd. Voor sierbestrating geldt geen vaste bezorgdag, maar dit wordt meestal binnen vijf werkdagen bezorgd. Meer informatie over de levering van uw bestelling vindt u op de bezorgpagina.

hardhouten vlonderplanken loods

Professionele montage in Zutphen

Wilt u uw klus laten plaatsen door een professionele vakman? Wij hebben jarenlange relaties met montagebedrijven zoals hoveniers, timmermannen en klussenbedrijven. Daarnaast, voor de zakelijke markt bieden wij 5% korting. Maak een account aan om hiervan te profiteren!

Wilt u meer weten over de bezorging van hout in Zutphen of andere suggesties voor onze Houthandel Gadero? Bel 050 230.61.51 of vul onderstaand contactformulier in.