Kapschuur Bergen L type 4 Lariks Douglas Geschaafd 468 x 306 x 281 cm - Zwarte Wanden

Productnummer: DE11031 Gedroogd en geschaafd Lariks Douglas hout   |   Diverse soorten dakbedekking als optie bij te bestellen

€ 5.378,95 Per stuk incl. BTW
Gespreid betalen
Liever in termijnen betalen? Betaal in 12 tot 60 termijnen
Let op: Geld lenen kost geld! Meer infomatie
v.a. € 114,30 p.m. *
Delen via WhatsApp
Extra opties toevoegen
Dakbedekking Puntdak
Dakgootset
Betonpoeren
Kit voor dakbedekking / dakdoorvoer
Wegzakpreventie
Beglazingskit
Samenstelling Sluiten
  • € 5.378,95 Standaardproduct Kapschuur Bergen L type 4 Lariks Douglas Geschaafd 468 x 306 x 281 cm - Zwarte Wanden
  • € 0,00 Extra opties bekijk opties
  • € 0,00 Totaalbedrag

Voor- en nadelen van Kapschuur Bergen L type 4 Lariks Douglas Geschaafd 468 x 306 x 281 cm - Zwarte Wanden

  • Alles reeds op maat voorgezaagd, snel op te bouwen
  • Mooi glad geschaafd Lariks Douglas hout
  • Inclusief bouwtekening en alle benodigde bevestigingsmaterialen
  • Geen rekenwerk
  • Dakbedekking en fundering bijbestellen

Kapschuur Bergen L type 4 Lariks Douglas Geschaafd 468 x 306 x 281 cm - Zwarte Wanden

Op zoek naar een geheel gesloten houten overkapping 5x3 meter met een hoge nok? Deze kapschuur Bergen L type 4 van glad geschaafd Lariks Douglas hout is een goede keuze. Alles is reeds voorgezaagd en bovendien leveren wij deze fraaie glad geschaafde Lariks Douglas terrasoverkapping met schuine schoren, alle benodigde bevestigingsmateriaal en bouwtekening. Kortom u bespaart heel veel werkuren. 

Deze trendy Bergen L type 4 Lariks / Douglas kapschuur van 468 x 306 x 281 cm met zadeldak bestaat uit A-kwaliteit gedroogd en kernvrij geschaafd Lariks Douglas hout. Deze moderne Lariks Douglas overkapping van ca. 5 x 3 meter bestaat uit een basis overkapping en wordt gesloten middels zwarte potdekselwanden. Deze tuinberging met zwarte wanden wordt geleverd inclusief dubbele deur en uitzetaam van onbehandeld vuren hout. Kapschuur Bergen L type 4 met zwarte potdekswanden van Lariks Douglas en is perfect wanneer u bijvoorbeeld uw tuingereedschap of fietsen wilt stallen.

Afmetingen

De diepte van deze schitterende Lariks kapschuur Bergen L type 4 met zadeldak is 3.06 meter, de breedte is 4.68 meter en de hoogte is 2.81 meter. Deze luxe houten kapschuur heeft sterke verbindingen en wordt geleverd met schuine schoren. De voetprint van de staanders van deze fraaie Lariks kapschuur is 432 x 222 cm. 

De houten berging is volledig afgesloten met zwarte wanden en wordt geleverd met dubbele deur en enkel raam van onbehandeld vuren hout, inclusief stelkozijnen. Het meegeleverde uitzetraam, inclusief kozijn is 77 cm breed en 112 cm hoog. Het raam wordt door de roeden in 9 rechthoekige vakken verdeeld. Het raam kan naar buiten toe open worden gedraaid. De dubbele deur met raam is opgedeeld door roeden. Deze dubbele tuinhuis deur wordt compleet geleverd inclusief kozijn, cilinderslot en glaswerk.

Let op! Voor een meerprijs kunnen de dubbele deur en enkele raam inclusief stelkozijen ook geleverd worden in Lariks Douglas hout (onbehandeld). Kijk bij de extra opties wanneer u de deuren en raam wilt meebestellen in Lariks Douglas hout.

Dit zeer complete Lariks Douglas kapschuur bouwpakket bestaat uit voorgeboorde en voorgezaagde 12 x 12 cm geschaafde staanders, schoren, 4.5 x 12 cm balken, 18 mm dikte veer en groef dakplanken inclusief Nederlandse bouwtekening en bevestigingsmateriaal. 

De zwarte wanden voor de wanden van deze luxe tuinberging zijn onbehandeld en kunnen worden opgebouwd met zwarte Lariks Douglas potdeksel planken van 19.5 cm breed en 2.2 cm dik. Het regelwerk voor de opbouw van de zwarte potdekselwanden worden standaard meegeleverd.

Dakbedekking

Het zadeldak van deze populaire kapschuur Bergen type 4 met zwarte wanden van Tuindeco bestaat uit geschaafd mes en groef dakrabat met een dikte van 18mm. Kapschuur Bergen wordt standaard zonder dakbedekking geleverd. Bij Kapschuur Bergen L van Tuindeco is dakbedekking als extra optie bij te bestellen. Hiervoor zijn diverse opties mogelijk. 

Kies bijvoorbeeld uit dakshingles in diverse kleuren en stijlen, stoere verzinkte stalen Easypan Dakpan-profielplaten of lichtgewicht Aquapan dakplaten. Voor de Dakpan-profielplaten en de Aquapan dakplaten geldt dat deze als complete set word geleverd. Voor Aquapan dakplaten wordt geadviseerd om dakleer als onderlaag te gebruiken. Kijk bij de extra opties voor het meebestellen van de door u gewenste dakbedekking (sterk aanbevolen). Deze prefab kapschuur Bergen heeft een stevige constructie en is daarom ook geschikt om te bedekken met houten dakpannen of gebruikte dakpannen

Dakgoot

Als uitbreiding van het dak van deze kapschuur kunt u ook als extra optie diverse dakgootsets bijbebestellen voor een goede afwatering van het hemelwater. Kies bijvoorbeeld uit Dakgootset kunststof 100mm breed in de kleur Antraciet of voor Dakgootset verzinkt van 125mm breed. Kijk bij de extra opties wanneer u een complete dakgootset wilt meebestellen.

Montagetips

Monteer de 6 kapschuurstaanders altijd op betonpoeren en vul deze poeren aan met snelbeton. Betonpoeren zijn ook als extra opties hier bij te bestellen. Behandel de Lariks Douglas palen, balken en dakplanken met onze superdekkende beits voor een langere levensduur en vertraging van het grijs worden. Maak ook gebruik van betonbanden van 6x20 mm dikte waarop u de zwarte potdekselwanden plaatst. Zo houdt u het Lariks hout vrij van opspattend en blijvend vocht.

Kapschuur Bergen van Tuindeco is ook verkrijgbaar in diverse andere maten en uitvoeringen, met o.a. dichte blanke wanden, of als basis overkapping zonder wanden of met een combinatie van een overkapping en tuinberging gedeelte inclusief deuren en uitzetramen. Kijk hiervoor o.a. bij de alternatieven voor dit procuct onderdaan deze pagina of onder de categorie Kapschuren.

Dit product valt onder de categorie: Overkapping 5x3, Blokhut 5x3 

 

Liever maatwerk of iets anders?

Liever een maatwerk overkapping plaatsen? Bekijk onze klustips overkapping bouwen met stappenplannen en 3d-tekeningen. Ook handig voor een terrasoverkapping op maat is onze rekentool. Maak hiermee een overdekte veranda of overkapping van Lariks Douglas palen of Eiken houten staanders met balken, wanden en vellingdelen of plaatmateriaal. Voeg tevens dakbedekking toe.

Doordat alle wanden van deze overkapping dicht zijn is het eigenlijk een tuinhuis. Bent u op zoek naar een open overkapping? Bekijk dan al onze opties van de kapschuur bergen zowel de maat L als XL.


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Berging met zwarte wanden inclusief dubbele deur en uitzetraam (onbehandeld vuren) Bergen kapschuur L type 4 Kapschuur Bergen L type 4 Lariks Douglas Geschaafd 468 x 306 x 281 cm - Zwarte Wanden Gedroogd en geschaafd Lariks Douglas hout   |   Diverse soorten dakbedekking als optie bij te bestellen Op voorraad
€ 5.378,95 Per stuk incl. BTW