Logo Gadero
service

Overkapping met puntdak

Wilt u een luxe overkapping met puntdak bouwen? Op deze pagina vindt u onze prachtige overkappingen van Lariks Douglas hout of van geïmpregneerd hout. Overkappingen met een zadeldak of piramidedak hebben een meer klassieke uitstraling dan een overkapping met een plat dak. Onder uw houten overkapping verlengt u uw avonden in de tuin en kunt u genieten van de buitenlucht.

Overkapping met puntdak

Dankzij een punt dak heeft u geen last van water op uw dak. U heeft ook de mogelijkheid om een zolder in uw puntdak overkapping te maken, zodat u extra opslagruimte heeft. Onze houten overkappingen met een puntdak worden geleverd als bouwpakket. Maak gebruik van onze handige checklist wanneer u een overkapping met puntdak wilt aanschaffen.

  • Check de houtsoort keuze. Geïmpregneerd hout is doorgaans goedkoper dan Lariks Douglas hout. Beide houtsoorten hebben een warme uitstraling. Let bij Lariks Douglas goed op het verschil tussen bezaagd en glad geschaafd hout.

  • Overweeg een houten tuinhuis met overkapping.

  • De bergruimte is handig voor uw tuingereedschap en tuinkussens.

  • Bekijk per product of er ook dakbedekking wordt meegeleverd. Bij sommige overkappingen worden dakshingles of epdm dakbedekking meegeleverd.

  • Bestel ook een dakgoot en betonpoeren mee. Dit is nodig om een stevige overkapping te bouwen die goed functioneert.

Wat kost een overkapping met puntdak?

De kosten van een puntdak overkapping zijn erg divers en hangen af van de grootte. De prijzen kunnen uiteenlopen van een paar duizend euro tot wel 15000 euro. Bij deze overkappingen bent u ook verzekerd van een extra huisje of een mega luxe kapschuur.

Naast onze overkappingen met een puntdak verkopen wij ook overkappingen met een plat dak. Neem ook een kijkje op onze pagina's van houten prieëlen met een piramidedak of onze trendy kapschuren.