Kapschuur Bergen L type 3 Lariks Douglas Geschaafd 468 x 306 x 281 cm - Blanke Wanden

Productnummer: DE81068 | Gedroogd en geschaafd Lariks Douglas hout   |   Diverse soorten dakbedekking als optie bij te bestellen

€ 5.881,76 Per stuk incl. BTW
Delen via WhatsApp
Extra opties toevoegen
Dakbedekking Puntdak
Dakgootset
Betonpoeren
Kit voor dakbedekking
Wegzakpreventie
Beglazingskit
Samenstelling Sluiten
  • € 5.881,76 Standaardproduct Kapschuur Bergen L type 3 Lariks Douglas Geschaafd 468 x 306 x 281 cm - Blanke Wanden
  • € 0,00 Extra opties bekijk opties
  • € 0,00 Totaalbedrag

Voor- en nadelen van Kapschuur Bergen L type 3 Lariks Douglas Geschaafd 468 x 306 x 281 cm - Blanke Wanden

  • Snel op te bouwen en reeds op maat voorgezaagd
  • Glad geschaafd Lariks Douglas hout
  • Geleverd inclusief alle benodigde bevestigingsmaterialen en bouwtekening
  • Geen rekenwerk
  • Dakbedekking en fundering bijbestellen

Kapschuur Bergen L type 3 Lariks Douglas Geschaafd 468 x 306 x 281 cm - Blanke Wanden

Wilt u een mooie hoge nok en tijdens nat weer er heerlijk droog bij zitten onder uw houten terrasoverkapping? Deze kapschuur Bergen L type 3 is een uitstekende keuze. De overkapping is gemaakt van glad geschaafd Lariks Douglas hout. Alles is reeds voorgezaagd en deze fraaie Lariks Douglas terrasoverkapping wordt geleverd met schuine schoren, alle benodigde bevestigingsmaterialen en bouwtekening. Kortom u bespaart een hoop werkuren.

Deze luxe Bergen L type 3 kapschuur van 468 x 306 x 281 cm met zadeldak bestaat uit uitstekende A-kwaliteit gedroogd en kernvrij Lariks Douglas hout. Deze moderne kapschuur van ca. 5 x 3 meter bestaat uit een combinatie van een overkapping en tuinberging. De kapschuur wordt standaard geleverd met blanke potdeksel wanden van Lariks Douglas en is perfect wanneer u bijvoorbeeld uw tuingereedschap wilt stallen en tijdens de zomermaanden heerlijk beschut wilt genieten van uw tuin.

Afmetingen

Deze fraaie Lariks kapschuur Bergen L type 3 is 3.06 meter diep, 4.68 meter breed en 2.81 meter hoog. De overkapping is ca. 2 x 2 meter en biedt ruimte voor een kleine lounge- of tuinset. De achterzijde van de overkapping is afgesloten door middel van blanke potdekselplanken. Hierdoor zit u ook nog eens goed uit de wind. Deze luxe kapschuur heeft sterke verbindingen en wordt geleverd met schuine schoren. De voetprint van de staanders van deze Lariks overkapping is 432 x 222 cm. De vrije doorgangsmaat tussen de staanders bedraagt 198 cm, zowel aan de voorkant en zijkant.

De houten berging is volledig afgesloten met blanke wanden en wordt geleverd met dubbele deur en enkel raam van onbehandeld Lariks Douglas hout, inclusief stelkozijnen. Het 

meegeleverde uitzetraam, inclusief kozijn is 77 cm breed en 112 cm hoog. Het raam wordt door de roeden in 9 rechthoekige vakken verdeeld. Het is mogelijk om het raam naar buiten toe open te draaien. Het raam en de dubbele deur is opgedeeld door roeden. Deze dubbele tuinhuis deur wordt compleet geleverd inclusief kozijn, cilinderslot en glaswerk.

Dit zeer complete Lariks Douglas kapschuur pakket bestaat uit voorgeboorde en voorgezaagde 12 x 12 cm geschaafde staanders, schoren, 4.5 x 12 balken, 18 mm dikte veer en groef dakplanken inclusief Nederlandse bouwtekening en bevestigingsmateriaal.

De blanke wanden voor de achterwand van de tuinberging zijn onbehandeld en opgebouwd met Lariks Douglas potdekselplanken van 19.5 cm breed en 2.2 cm dik. Het regelwerk voor de opbouw van de potdeksel wanden worden standaard meegeleverd.

Dakbedekking

Het zadeldak van deze kapschuur Bergen type 3 met blanke wanden van Tuindeco bestaat uit geschaafd mes en groef dak rabat met een dikte van 18 mm. Deze kapschuur wordt standaard geleverd zonder dakbedekking. Bestel de dakbedekking mee als extra optie. Hiervoor zijn diverse opties mogelijk. Kies bijvoorbeeld uit dakshingles in diverse kleuren en stijlen, fraaie verzinkte stalen Easypan dakpan-profielplaten of lichtgewicht Aquapan dakplaten. Voor de dakpan-profielplaten en de dakplaten geldt dat deze als complete set geleverd worden. Voor de Aquapan dakplaten wordt geadviseerd om dakleer als onderlaag te gebruiken. Kijk bij de extra opties voor het meebestellen van de door u gewenste dakbedekking (sterk aanbevolen). Deze prefab kapschuur Bergen L type 3 heeft een stevige constructie en is daarom ook geschikt om te bedekken met houten dakpannen of gebruikte dakpannen.

Dakgoot

Als uitbreiding van het dak van deze kapschuur kunt u bij de extra opties kiezen voor een goede afwatering van het hemelwater. Kies bijvoorbeeld uit de kunststof dakgootset 100 mm breed in de kleur antraciet of voor de verzinkte dakgootset 125 mm breed. Kijk bij de extra opties wanneer u een complete dakgootset wilt meebestellen.

Montagetips

Bevestig de 6 kapschuur staanders altijd op betonpoeren en vul deze poeren aan met snelbeton. Betonpoeren zijn ook als extra opties hier bij de bestellen. Behandel de Lariks Douglas palen, balken en dakplanken met super dekkende beits voor een langere levensduur en vertraging van het grijs worden. Maak ook gebruik van betonbanden van 6 x 20 mm dikte waarop u de potdeksel wanden plaatst. Dit zorgt ervoor dat u het Lariks hout vrij houdt van opspattend en blijvend vocht. 

Kapschuur Bergen L type 3 van Tuindeco is ook verkrijgbaar in diverse andere maten en uitvoeringen, met o.a. zwarte wanden, of als basis overkapping zonder wanden of met een dubbele tuinberging gedeelte inclusief deuren en uitzetramen. Kijk hiervoor o.a. bij de alternatieven voor dit product onderdaan deze pagina of onder de categorie Kapschuren. 

Dit product valt onder de categorie: Overkapping 5 x 3, Blokhut 5 x 3, Overkapping Lariks Douglas glad geschaafd. 

Liever verder kijken? Bekijk dan ons assortiment met 5 x 3 meter overkappingen voor de alternatieven. Of heeft u liever een overkapping zonder bergings gedeelte? Kijk dan tussen al onze opties van de kapschuur Bergen.

Liever maatwerk?

Liever een maatwerk overkapping bestellen? Bekijk onze klustips voor het bouwen van een overkapping met stappenplannen en 3d-tekeningen. Ook handig voor een terrasoverkapping op maat is onze rekentool. Maak hiermee zelf een overdekte veranda of overkapping van Lariks Douglas palen of Eikenhouten staanders met balken, wanden en vellingdelen of plaatmateriaal. Voeg tevens dakbedekking toe.


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Met blanke wanden en berging inclusief dubbele deur en raam (onbehandeld) Kapschuur-Bergen-L-Type3-Blanke-Wanden.jpg Kapschuur Bergen L type 3 Lariks Douglas Geschaafd 468 x 306 x 281 cm - Blanke Wanden | Gedroogd en geschaafd Lariks Douglas hout   |   Diverse soorten dakbedekking als optie bij te bestellen Op voorraad
€ 5.881,76 Per stuk incl. BTW