Logo Gadero
service

Kerstboom online bestellen? Ontdek alle voordelen!

Wil jij ook graag een grote kerstboom, maar zie je er tegenop om deze zelf in huis te halen? Bespaar jezelf de moeite en de naalden in je auto. Gadero levert echte kerstbomen gewoon bij jou thuis! Wij leveren grote Nordmann kerstbomen van 2 tot 4 meter. Je kiest een gewenste leverdag en wij zorgen ervoor dat de kerstboom bij thuiskomst klaarstaat bij de voordeur! Je hoeft hiervoor niet thuis te blijven.

De kerstbomen van Gadero worden altijd netjes verpakt, zodat je ze eenvoudig naar binnen kunt brengen. Wil je helemaal een ontspannen kerst? Wij helpen je ook graag met het opzetten van je grote kerstboom.

Benieuwd hoe de kerstboom bij jou wordt geleverd? Bekijk in de video hoe Gerben een kerstboom van Gadero bij Serena levert. Serena heeft al eens eerder een kerstboom bij Gadero besteld en heeft dat dit jaar weer gedaan. Hierover zegt Serena het volgende:

"Zoals je kunt zien is de kerstboom mega groot. Ik ben zelf niet zo groot. Ik vond het heel fijn dat jullie de service verlenen. Allereerst dat ik zelf kan kiezen welke dag die geleverd wordt. Dat is heel erg fijn. En dat ik hem niet zelf in de auto moet vervoeren. Het zou niet eens passen. Ik heb geen gezeur met dennennaalden in de auto. Ook het opzetten en recht krijgen is ook erg moeilijk. Dus ik ben heel blij dat jullie dit doen."

Wil jij net zo gemakkelijk als Serena een kerstboom in huis halen? Reserveer je grote kerstboom en kies een leverdag!

Bekijk hier onze echte kerstbomen