Filters:

 • Hoogte
 • Diameter

Grote kerstboom

Wij leveren grote maten kerstbomen op vaste dagen per regio om zo de bezorgkosten laag te houden. Reserveer dus op tijd en kies zelf een leverdag medio december 2022. In overleg kunnen wij echte, grote kerstbomen ook eerder leveren. Vanaf 29 november rijden wij bijna dagelijks in de Randstad. Wilt u genieten van het gemak van online kerstbomen kopen met thuis bezorging? Wij leveren al jaren uitsluitend A-KWALITEIT echte kerstbomen. Dus mooie gezaagde VOLLE Nordmann kerstbomen in grote lengtes van 2.25 meter tot 4 meter. 

Wij bezorgen kerstbomen met eigen busjes. Desgewenst brengen we uw kerstboom zelfs bij u binnen. 

Geen gedoe met kerstbomen en naalden op uw achterbank van de auto, wij bezorgen echte Nordmann kerstbomen graag bij u thuis. Bovendien leveren wij echte, grote maten kerstbomen altijd smal genet, zo kunt u uw kerstboom eenvoudig in huis brengen. Wij bieden Nordmann gezaagde kerstbomen in diverse maten van 2.25 tot 4 meter. Bestel voor 15.00 uur voor levering volgende dag.

Deze echte kerstbomen bezorgen we bovendien vakkundig, dus geheel zelf met eigen transport. Kijk hier of wij morgen al bij u in de buurt zijn. Dagelijks levering in Randstad en omstreken!

 

 

Wilt u online goedkoop een grote kerstboom kopen van A-kwaliteit? Wij bezorgen echte kerstbomen van 2.5, 3 of 4 meter keurig in een net, zo heeft u geen last van uitstekende takken en kunt u de boom eenvoudig optillen. Wij leveren bovendien kerstbomen van Arnhem tot Haarlem en van Utrecht tot Antwerpen bij u thuis. 

Wij hebben de volgende tips voor u na het ontvangen van onze kerstboom:

 • Steeds meer mensen kiezen voor gezaagde Deense Nordmann kerstbomen met Easyfix boorgat in de stam. Op dit kegel-vormige gat in de stam plaatst u zonder gereedschap razendsnel uw Easyfix kerstboomstandaard (keuze uit 5 populaire modellen) van hout of gepoedercoat staal. Zie handig Easyfix filmpje. Wij kunnen onze gezaagde kerstbomen met Easyfix boorgat en kerstboomstaander leveren. Ideaal voor bedrijven en mensen met weinig tijd. easyfix kerstbomen
 • Zet de kerstboom indien nodig eerst goed recht en knip dan pas het netje weg
 • Schud de boom even goed doorelkaar zodat de takken mooi gaan hangen
 • Zet de kerstboom op zijn plek. Bestel bij ons een kerstboombak met plastic mee of zorg zelf voor een waterdichte ondergrond zodat uw vloer niet vies wordt
 • Begin onderaan met het monteren van uw lampjes en ga 5 / 6 keer rondom langzaam omhoog
 • Plaats nu de piek
 • Hang nu de overige kerstversieringen op
 • Geef uw kerstboom om de dag water, zet de verwarming niet te hoog, zo voorkomt u te veel naaldafval
 • Informeer bij uw Gemeente voor informatie over kerstbomen opruimen na de kerst of knip uw kerstboom in stukken voor de groene container

Wist u dat wij voor bedrijven ook kerstversieringen aanbieden in huisstijl kleuren? Neem contact op voor meer info.

Zonder gereedschap je gezaagde kerstboom mooi recht staand

 

 

 

Kerstboom te koop

Lees hier meer informatie over diverse kerstboomsoorten. Bij Gadero koopt u de Nordmanspar makkelijk online.

 • De populaire Nordmann spar, zeer mooie grote en naaldvaste takken, de luxe kerstboom uit Denemarken (nu bij Gadero voor een zeer aantrekkelijke prijs in lengtes van 2.25, 2.50, 3 en 4 meter!) Wij kopen uitsluitend bij de beste kerstboomkwekerijen. De Nordmann kerstboom heeft een fijne geur. Vanwege de kwaliteit en populariteit is dit de enige kerstboom die Gadero in haar assortiment heeft.
 • De traditionele fijnspar kerstboom, aantrekkelijk qua prijs en mooie, groene fijne takken. Wel kan de vorm van deze zogenaamde Picea Abies iets grilliger zijn dan bij de Nordmann bomen.
 • De zilverspar kerstboom, met dennengeur en soms dennenappeltjes.
 • De servische blauwspar, prikt sterk, wel een mooie blauwe gloed. De takken zijn kwetsbaar voor transport. Dit is de reden dat wij deze kerstboomsoort niet aanbieden.
 • Omorika spar. Deze variant heeft een strakke vorm en prikt minder dan een groene spar of blauwspar. 

Welke kerstboom moet je kiezen?

 

 

 

Uw kerstboom goedkoop online kopen, ook in 3 en 4 meter hoogte, begint op Gadero.nl. Wij zijn uw groothandel en webshop voor grote echte Nordmann kerstbomen. Al jarenlang het adres op internet voor een geweldige kerstboom voor bedrijven, gemeentes en particulieren en ook nog eens snel bij u geleverd. Wij bezorgen van Amsterdam tot Groningen en van Utrecht tot Maastricht. Tot slot bieden wij voor winkeliersverenigingen en dergelijke een zakelijk account met korting voor grotere afnames. Ontdek het gemak van online uw kerstboom bestellen met 100% mooie boomgarantie. 

Helemaal in de kerstsfeer komen? Download ons kerstmagazine, boordevol inspiratie, tips en leuke producten. Of bekijk onze kerstassortiment met o.a. Vlaggenmast Kerstboom Fairybell, Grote Kunstkerstbomen en houten kerstbomen voor meer kerstproducten.

Waarom notenkraker met kerst? 

 

 

 

Gadero.nl Thuiswinkel Waarborg Service. Bij de grootste in hout.

Hoe meer u bestelt, hoe lager de bezorgkosten. Hoe meer u bestelt, hoe lager de bezorgkosten.

Bezorging in heel Benelux Op vaste dagen per postcode