Logo Gadero
service

Kolompoot tafels

Kolompoot eettafels hebben in het midden 2 stevige pilaren. Het voordeel van houten kolompoot tafels is dat u overal rondom de tafel kunt zitten. Gebruik een kolompoot tafel als binnen of buiten object. Wij hebben zowel steigerhouten middenpoot tuintafels tot Lariks Douglas eettafels te koop in allerlei maten van 2 tot 3 meter. Wij maken kolompoot tafels van steigerhout en Lariks Douglas ook op maat. Wij leveren kolompoottafels van hout in heel Nederland en Vlaanderen. 

Bekijk naast deze tafels met middenpoot ook onze houten kloostertafels, deze hebben een extra sterk onderstel. 

Bestel hier naast uw houten eettafel van steigerhout of glad geschaafd Lariks Douglas hout ook uw kerstboom. Kies uit een echte Nordmann kerstboom van 2.5 tot 4 meter of ontdek onze grote kunstkerstbomen met ingebouwde led verlichting. 

Wilt u zelf een trendy tafel maken? Bekijk dan ook ons aanbod boomstambladen in allerlei maten tot 5 meter. Deze extra dikke boomstammen voor tafelbladen van hardhout zijn ook geschikt voor buiten. Dit zijn massieve bladen met aan de zijkanten de grillige vorm van een echte boomstam. De kopse kanten zijn wel altijd recht afgezaagd. Deze boomstambladen bezorgen wij in heel Nederland en België.