Zand Granulight Grijs 650 of 1000kg big bag

Productnummer:   |   Van vulkanische oorsprong   |   Geschikt voor keramische tegels

Vanaf € 139,25 Per BigBag incl. BTW
Delen via WhatsApp
Zand Granulight Grijs 650 of 1000kg big bag Prijs/Per BigBag Aantal stuks Voorraad / Bundels
Totaal voor dit product

U heeft nog geen producten geselecteerd

  Kies afmetingen Totaal incl. BTW , pakkorting wordt automatisch verwerkt
  Hoe meer u bestelt hoe lager de bezorgkosten

  Voor- en nadelen van Zand Granulight Grijs 650 of 1000kg big bag

  • Zeer waterdoorlatend
  • Veelzijdig en multi-inzetbaar
  • Heel gemakkelijk te verwerken
  • Voordelig

  Zand Granulight Grijs 650 of 1000kg big bag

  Granulight(vroeger bekend als Stabicare) zand is een waterdoorlatende zeer stabiele ondergrond die uitermate geschikt is onder alle soorten bestrating die u bij Gadero kunt kopen. Denk hierbij aan betontegels, klinkers, maar ook keramische tegels! Granluight of Stabicare is lichter dan traditioneel zand. Ook als u een stabiele zandlaag nodig heeft onder kunstgras, kunt u uit de voeten met Granulight zand Grijs. Granulight of Stabicare zand is de basis voor een milieuvriendelijke manier van bestraten dankzij de goede waterdoorlatende werking. Granulight is zelf al een stevige ondergrond, daarom maakt het niet uit waar u het zand op legt. Denk er wel aan om altijd het geheel goed aan te trillen.

  Granulight onder Keramische tuintegels

  Granulight (voorheen Stabicare) is een populair middel, uitstekend geschikt voor uw ondergrond. Granulight zorgt voor een draagvaste en stabiele ondergrond. Het vervangt daarmee de traditionele onderlagen / funderingsmaterialen zoals drainagemortel en gebroken puin. Tegels kunnen direct verwerkt worden in Granulight. Een bigbag van 1m3 is doorgaans ruim voldoende voor 10 m2 bestrating met een laagdikte van 8 cm. Betontegels kunnen ook verwerkt worden met Granulight, maar u kunt hiervoor ook een normaal zandbed gebruiken.

  Kunstgras met Granulight als ondergrond

  Granulight zand wordt steeds vaker gebruikt als ondergrond bij kunstgras (sport)velden. Het Granulight of Stabicare is ideaal voor een stabiele onderbouw er ontstaan geen hobbels of kuilen waardoor u dus veel minder last heeft van plassen regenwater op uw kunstgrasveld. Wanneer kunstgras gebruikt als gazon is een 10 cm dikke Granulight laag ruim voldoende. Voor echte sportvelden raden wij een dikte van minstens 15 cm aan.

  Snel geleverd bij u thuis

  Bestel nu Granulight / Stabicare zand bij Gadero en ontvang het al binnen 7 werkdagen. Het is mogelijk om bij Granulight al Binnen 48 Uur thuis bezorgd te krijgen! Gadero bezorgt in heel Nederland gewoon bij de klant thuis.

   

   


  Vragen & antwoorden over dit product

  Vraag is verzonden

  Stel uw vraag
  * verplicht
  productbeoordelingen

  Beoordeling is verzonden

  Schrijf beoordeling
  * verplicht
  Dit product bestellen?
  Zand Stabicare Grijs 650 of 1000kg big bag Zand Granulight Grijs 650 of 1000kg big bag   |   Van vulkanische oorsprong   |   Geschikt voor keramische tegels Op voorraad
  Vanaf € 139,25 Per BigBag incl. BTW