Opsluitband 6 x 15 x 100 cm Grijs

Productnummer: EX70501-Grijs

Opsluitband 6 x 15 x 100 cm Grijs

Deze betonbanden van 6x15x100 cm met visbek zijn vanwege de dikte van 6 cm geschikt voor woning terrassen en niet voor opritten waar voertuigen parkeren hiervoor adviseren wij om dikkere opsluitbanden te gebruiken.

Houdt uw terras op zijn plek

Deze 6 cm dikke opsluitbanden in grijs en antraciet zwart zijn bedoeld om uw terrasbestrating "op te sluiten". Met opsluiten wordt bedoeld dat uw bestrating geen kans meer krijgt om te verzakken of verschuiven. Wij adviseren om de bovenzijde van deze 6x15x100 in grijs of zwart betonbanden 2 cm lager te plaatsen dan uw terrastegels of terras stenen. Alle informatie die u nodig heeft over opsluitbanden kunt u op uw gemak teruglezen in onze blog!

Aan de slag in uw tuin!

Wanneer u zelf uw terras, looppad of oprit gaat bestraten ondersteunen wij u doormiddel van onze uitgebereide stappenplannen en praktische tips voor het aanleggen van een terras of oprit. Bestel samen met deze kantopsluiting van beton uw betontegels, keramische tegelsAbbeystones en zand meteen mee. Deze Excluton 6x15x100 cm betonbanden zijn hier per stuk te koop voor de laagste prijs. 


Doe hier inspiratie op

Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Opsluitband grijs 6 x 15 x 100 cm Opsluitband 6 x 15 x 100 cm Grijs Op voorraad
€ 3,95 Per stuk incl. BTW