Overkapping plat dak Oslo L Type 10 Lariks Douglas Geschaafd 903 x 380 x 272 cm - Blanke Wanden

Productnummer: DE12127 Inclusief EPDM rubberfolie en dakdoorvoer   |   Met blanke wanden, verandahekken en berging met enkele dichte deur

€ 10.653,95 Per stuk incl. BTW
Delen via WhatsApp
Extra opties toevoegen
Betonpoeren
Daktrim
Wegzakpreventie
Samenstelling Sluiten
  • € 10.653,95 Standaardproduct Overkapping plat dak Oslo L Type 10 Lariks Douglas Geschaafd 903 x 380 x 272 cm - Blanke Wanden
  • € 0,00 Extra opties bekijk opties
  • € 0,00 Totaalbedrag

Voor- en nadelen van Overkapping plat dak Oslo L Type 10 Lariks Douglas Geschaafd 903 x 380 x 272 cm - Blanke Wanden

  • EPDM dakbedekking wordt meegeleverd
  • Alles is reeds op maat gezaagd (eenvoudig op te bouwen)
  • Inclusief bevestigingsmaterialen en tekeningen
  • Fundering nog te bestellen

Overkapping plat dak Oslo L Type 10 Lariks Douglas Geschaafd 903 x 380 x 272 cm - Blanke Wanden

Wilt u graag een brede overkapping in uw tuin met berging? Bekijk dan eens deze overkapping Oslo L Type 10 van 9 meter breed. Alle planken en balken zijn bij deze overkapping reeds op maat gezaagd waardoor het eenvoudig is om uw constructie in elkaar te zetten. 

Deze grote houten overkapping met blokhut Oslo L Type 10 van Tuindeco is volledig gezaagd en voorgeboord en bestaat uit A-kwaliteit gedroogd en kernvrij glad geschaafd Lariks Douglas hout. Deze luxe overkapping van ca. 9 meter breed beschikt over dichte blanke wanden, een berging gedeelte van ca. 2 x 3 meter en een overkapping van ca. 6 x 3 meter. Een hoek van uw overkapping is voorzien van Lariks Douglas verandahekken van 70 cm hoog. Met deze luxe overkapping van Lariks Douglas heeft u de ruimte in uw berging om uw tuingereedschap op te slaan en kunt u een loungeset of eettafel onder uw overkapping plaatsen. Zo kunt u genieten van uw tuin en het buitenleven. 

Afmetingen

Deze overkapping is voor mensen met veel ruimte in de tuin, aangezien dit verblijf ruim 9 meter breed is. Het gehele buitenverblijf Oslo L Type 10 heeft een totaaloppervlakte van 903 x 380 cm. De hoogte van deze luxe overkapping met plat dak is 272 cm en de voetprint tussen de staanders is zo’n 865 x 327 cm. De achterzijde van uw overkapping wordt afgesloten met blanke potdekselplanken. De zijkant is voorzien van een extra staander, waarvan 1 gedeelte bestaat uit een halve wand en een veranda hek. Ook aan de voorzijde tussen de eerste twee staanders bevindt zich ook een veranda hek, wat zorgt voor een modern en fraai karakter van uw overkapping. 

Het Glad Geschaafde Lariks Douglas buitenverblijf heeft een plat dak van glad geschaafde vellingdelen dat rust op 11 staanders van 14.5 bij 14.5 cm. Alle houtelementen worden bij dit pakket op maat geleverd en voorgeboord. Bij uw bouwpakket ontvangt u tevens bevestigingsmaterialen, schuine schoren en de bouwtekeningen. Het enige wat u zelf nog dient te doen is het meegeleverde veranda hek op maat zagen. Wilt u uw hek mooi afwerken? Kijk dan bij de bijbehorende producten voor een afdeklat.

De houten berging van uw overkapping van ca. 200 x 327 cm is volledig afgesloten met blanke wanden en wordt geleverd inclusief enkele deur met stelkozijnen, beslag en een cilinderslot. 

Dakbedekking

Het dak, welke bestaat uit mooie 16mm dikte vellingdelen, is volledig waterdicht door het hoogwaardige, meegeleverde EPDM rubberfolie. Overkapping Oslo L Type 10 met blanke wanden wordt standaard geleverd met een ronde dakdoorvoer voor een goede afwatering van uw hemelwater. Voor een goede afwerking raden wij aan gebruik te maken van aluminium daktrimmen. Deze kunt u mee bestellen als extra optie. 

Fundering bestellen

Uw overkapping wordt standaard geleverd zonder fundering. U kunt er daarom zelf voor kiezen om een fundering mee te bestellen. Kies bijvoorbeeld voor een vloer van steen met abbey stones of betontegels. Gaat u liever voor hout? Neem dan eens een kijkje bij onze hardhouten vlonderplanken. Kijk bij de gerelateerde producten voor onze aanraders!

Montage tips

Monteer uw 11 overkappingstaanders altijd op betonpoeren en vul deze poeren aan met snelbeton. U kunt bij de extra opties kiezen uit verschillende soorten betonpoeren waaronder afgeschuinde betonpoeren in antraciet of rechte modellen in wit/grijze kleur. Voor het plaatsen van de wanden raden wij aan om rechte betonpoeren te gebruiken zodat het goed aansluit op uw betonbanden. Kies voor een hoogteverstelling in RVS of Verzinkt in combinatie met verschillende betonpoeren. Behandel uw Lariks Douglas palen en dak met superdekkende beits voor een langere levensduur en tegen vergrijzing. 

Liever maatwerk?

Plaatst u liever een maatwerk overkapping? Ook dat is geen probleem bij Gadero. Bekijk onze klustips overkapping bouwen met stappenplan en 3D-tekeningen! Ook handig voor een terrasoverkapping is onze rekentool. U heeft hier zelf alle mogelijkheden om uw overkapping naar wens te maken. Bestel uw balken, palen, wanden en meer via de website en ga aan de slag. 

Bent u er nog niet helemaal uit? Of heeft u liever een ander type Oslo overkapping? Bekijk ons gehele assortiment Oslo overkappingen.


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Blanke wanden Overkapping plat dak Oslo L Type 10 - Blanke Wanden Overkapping plat dak Oslo L Type 10 Lariks Douglas Geschaafd 903 x 380 x 272 cm - Blanke Wanden Inclusief EPDM rubberfolie en dakdoorvoer   |   Met blanke wanden, verandahekken en berging met enkele dichte deur Op voorraad
€ 10.653,95 Per stuk incl. BTW