Overkapping plat dak Oslo L Type 4 Lariks Douglas Geschaafd 478 x 380 x 272 cm - Blanke Wanden

Productnummer: DE12124 Inclusief EPDM rubberfolie en dakdoorvoer   |   Met blanke wanden, dubbele deur en raam van Lariks Douglas hout

Nergens voorradig, reserveer bij ons als eerste. Levertijd 4-6 weken. Vaste bezorgdag per postcode

€ 6.776,95 Per stuk incl. BTW
Delen via WhatsApp
Extra opties toevoegen
Betonpoeren
Daktrim
Wegzakpreventie
Beglazingskit
Luxe Glaswand Oslo - 298 x 230 cm
Samenstelling Sluiten
  • € 6.776,95 Standaardproduct Overkapping plat dak Oslo L Type 4 Lariks Douglas Geschaafd 478 x 380 x 272 cm - Blanke Wanden
  • € 0,00 Extra opties bekijk opties
  • € 0,00 Totaalbedrag

Voor- en nadelen van Overkapping plat dak Oslo L Type 4 Lariks Douglas Geschaafd 478 x 380 x 272 cm - Blanke Wanden

  • Alles reeds op maat gezaagd en snel op te bouwen
  • Mooi glad geschaafd Lariks Douglas hout
  • Inclusief bouwtekening en bevestigingsmaterialen
  • Zelf fundering bij bestellen

Overkapping plat dak Oslo L Type 4 Lariks Douglas Geschaafd 478 x 380 x 272 cm - Blanke Wanden

Houten overkapping Oslo L type 4 van Tuindeco is volledig gezaagd en voorgeboord. Dit houten buitenverblijf bestaat uit A-kwaliteit gedroogd en kernvrij glad geschaafd Lariks Douglas hout. Deze overkapping met plat dak en een berging is ideaal voor in uw tuin. Dit verblijf met berging gedeelte heeft een overkapping van 2.98 bij 4.40 meter. Plaats een loungeset of een eettafel onder uw overkapping voor buiten!

Afmetingen

Dit houten buitenverblijf Oslo L type 4 met blanke wanden heeft een oppervlakte van 478 x 380 cm. De overkapping is ca. 2 meter breed en 327 cm diep. Er is dus genoeg ruimte onder uw overkapping om te kunnen zitten. De achterzijde van de overkapping is gesloten door middel van blanke potdekselwanden waardoor u niet op de tocht zit. 

Dit glad geschaafde Lariks Douglas verblijf heeft een plat dak van glad geschaafde vellingdelen welke rusten op 6 staanders van 14.5 bij 14.5 cm. Alle houten elementen worden op maat geleverd en voorgeboord. Ook worden schuine schoren, bevestigingsmaterialen en bouwtekeningen meegeleverd met uw bestelling. 

De houten berging van deze overkapping met afmetingen van 200 x 327 cm is volledig afgesloten met blanke wanden en wordt tevens geleverd met een dubbele deur en een enkel raam inclusief stelkozijnen. Het raam, welke wordt meegeleverd, is inclusief kozijn 77 cm breed en 112 cm hoog. De roeden zijn in 9 rechthoekige vakken verdeeld. U kunt het raam naar buiten toe open draaien. Ook de deur is opgedeeld door roeden en wordt geleverd inclusief kozijn, cilinderslot en glaswerk. 

Dakbedekking

Het dak van 18 mm dikte vellingdelen is volledig waterdicht door hoogwaardig EPDM rubberfolie, wat wordt meegeleverd. Uw overkapping Oslo L type 4 met plat dak wordt standaard geleverd met een ronde dakdoorvoer voor een goede afwatering van uw hemelwater. Maak voor de afwerking van het EPDM gebruik van aluminium daktrimmen welke u als extra optie mee kunt bestellen.

Luxe glaswand

Om uw overkapping af te werken kunt u een luxe glaswand plaatsen. Deze is te plaatsen tussen de staanders aan de zijkant van uw buitenverblijf. De Lariks Douglas houten glaswanden zijn ca. 54 cm dik en wordt geleverd met enkel veiligheidsglas, tochtprofielen, stelkozijnen set en vaste roeden. Deze luxe glaswand is 298 x 230 cm. Bekijk op de plattegrond wat de corresponderende maten zijn tussen de staanders van uw overkapping. 

Tips

Om ervoor te zorgen dat uw overkapping stevig staat, plaatst u de wanden op 6x20 mm opsluitbanden en de 6 staanders op betonpoeren. Kies bij voorkeur voor de rechte betonpoeren, zodat de opsluitbanden hier strak op aansluiten. 

Monteer de 6 stuks overkappingstaanders altijd op betonpoeren en vul deze poeren aan met snelbeton. Kijk bij de extra opties voor het bestellen van diverse soorten betonpoeren waaronder afgeschuinde betonpoeren in antraciet, of rechte modellen in de kleur wit/grijs. Voor het plaatsen van wanden tussen de staanders adviseren wij om rechte model betonpoer te gebruiken i.v.m het goed aansluiten van de betonbanden. Kies ook uit hoogteverstellingen in RVS of Verzinkt in combinatie met de diverse betonpoeren.

Maatwerk

Liever een maatwerk overkapping plaatsen? Bekijk dan eens onze klustips met stappenplannen en tekeningen. Een andere handige optie voor het maken van een terrasoverkapping is onze rekentool. Kies bijvoorbeeld voor een overdekte veranda of overkapping van Lariks Douglas palen of staanders, met balken, wanden en vellingdelen of plaatmateriaal. 

Liever een andere overkapping? Zonder bergruimte of met zwarte wanden? Bekijk ons gehele assortiment Oslo overkappingen.


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Blanke wanden Overkapping plat dak Oslo L Type 4 - Blanke Wanden Overkapping plat dak Oslo L Type 4 Lariks Douglas Geschaafd 478 x 380 x 272 cm - Blanke Wanden Inclusief EPDM rubberfolie en dakdoorvoer   |   Met blanke wanden, dubbele deur en raam van Lariks Douglas hout Op voorraad
€ 6.776,95 Per stuk incl. BTW