Filters:

  • Houtsoort / Materiaal
  • Breedte
  • Diepte
  • Hoogte
  • Merk

Sierbestrating Rotterdam

Sierbestrating Rotterdam

Met meer dan 1000 verschillende producten voor sierbestrating heeft u bij Gadero de keuze uit een zeer uitgebreid assortiment. Sierbestrating zoals: AbbeystonesKeramische TegelsSplit en GrindStapelblokkenWaaltjes en Klinkers en nog veel meer. Bij Gadero bestelt  u ook alle bijproducten mee. Denk hierbij aan: Opsluitbanden, Voegmortel en Steenlijm, grindmatten, zand en tuinaarde.

Sierbestrating bezorgen in Rotterdam

Wilt u sierbestrating kopen in de omgeving Rotterdam? Kijk dan niet verder en bestel uw bestrating bij Gadero. Wij bezorgen binnen een termijn van maximaal 7 werkdagen in iedere wijk in Rotterdam, zowel binnen- als buiten het centrum tot aan de deur. De bestrating wordt geleverd met een vrachtauto die beschikt over een grijparm. Deze vrachtauto’s hebben een lengte van 18 meter en de grijparm heeft een reikwijdte van 10 meter. 

Let op het volgende als u in een smalle straat woont! U kunt in de opmerkingen van uw bestelling aangeven dat u in een smalle straat woont. Dan kunnen wij hier rekening mee houden en passend transport naar u toesturen.

 

Aanleggen sierbestrating

Kijk voor meer informatie over het aanleggen van uw tuin op onze KlustipsKomt u er met onze klustips nog niet helemaal uit of zoekt u gewoon advies? Neem dan contact op met een van onze deskundige medewerkers op 050-23.06.151

Gadero.nl Thuiswinkel Waarborg Service. Bij de grootste in hout.

Hoe meer u bestelt, hoe lager de bezorgkosten. Hoe meer u bestelt, hoe lager de bezorgkosten.

Bezorging in heel Benelux Op vaste dagen per postcode