Steile Trapbalk geïmpregneerd hout voor tuintrap 3 treden

Productnummer: PL80001-45-750-510 Voor het eenvoudig maken van een tuintrap

Voor- en nadelen van Steile Trapbalk geïmpregneerd hout voor tuintrap 3 treden

  • Gemakkelijk een trap maken naar uw steiger bijvoorbeeld
  • Keteldruk geimpregneerd voor een lange levensduur
  • Ideaal voor snel een houten tuintrap bouwen
  • prefab trapboom, ideaal als steigertrap
  • Niet voor professioneel gebruik
  • Relatief steile trap, ook verkrijgbaar in flauwe variant met brede aantrede

Steile Trapbalk geïmpregneerd hout voor tuintrap 3 treden

Wilt u makkelijk een vlondertrap maken in uw tuin of op een vlonder? Gebruik dan deze kant-en-klare trapbalken van geïmpregneerd hout. Deze houten tuintrapbalken zijn voor 3 treden, maar we leveren ook in 2,4,5,6 en zelfs 7 treden. Met een aantrede van 25 cm maakt u een relatief steile trap. Deze prefab tuintrap is ook verkrijgbaar met een extra brede aantrede van 39 cm.

De zogenaamde grenen houten trapwangen hebben een afmeting van 51 cm hoog en 75 cm breed, de aantrede is 25 cm en de optrede 17 cm. De trapbalken kunnen geplaatst worden met een onderlinge afstand van 40 cm. Plaats elke 40 cm een dergelijke trapbalk.

Bestel uw tuintrap en vlonderplanken op 1 adres

Vergeet niet de losse vlonderplanken bij uw bestelling te plaatsen. Gebruik 2 vlonderplanken per traptrede en hanteer bij naaldhout een tussenruimte van minimaal 1 cm. Na het plaatsen van de vlonderplanken heeft u makkelijk en snel een tuintrap van 3 traptreden in uw tuin.

Montagetips

Onze tip, bestel onze 4.4 x 7 cm geïmpregneerde balken mee en schroef deze voorlangs bij elke trede. Dit zorgt niet alleen voor extra stevigheid. Bovendien verbreedt u zo het gedeelte voor 2 vlonderplanken van 25 cm naar 29.4 cm. Zo passen precies 2 geïmpregneerde vlonderplanken naast elkaar van 14.5 cm als plank per trede. Zorg voor 1 cm tussenruimte, de terrasplanken hangen dan nog circa 1 cm over, dat is geen probleem. Maak de traptrede aan de onderzijde vast met bijvoorbeeld een piketpaal of monteer deze op uw vlonder of bestrating. Ook aan de bovenzijde goed fixeren om verzakking te voorkomen. Maak met verzinkte slotbouten m8x120 mm de trapwangen aan 6x6 cm palen vast zie video.

Wilt u een iets meer een luie trap maken? Bekijk ook onze flauwe trapbalken, deze zijn minder steil. 


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Tuintrap trapbalk 3 treden Steile Trapbalk geïmpregneerd hout voor tuintrap 3 treden Voor het eenvoudig maken van een tuintrap Op voorraad
€ 30,95 Per stuk incl. BTW