Logo Gadero
inspiratieservice

Tuinkamer Yorick 500 x 380 x 230 + luifel 120 cm Luxe buitenverblijf / Tuinkantoor Wanddikte 44 mm

Productnummer
DE11033
Inclusief gehard dubbel glas
Blokhutonbehandeldyorickvoorkant
Blokhutonbehandeldyorickzijaanzicht
Blokhutonbehandeldyorickzijkant
Blokhutonbehandeldyorickbovenaanzicht
Blokhutonbehandeldyorickgrijsgei_mpregneerd
BlokhutonbehandeldyorickPlattegrond
Per stuk,vanaf

4.679,25

incl. BTW

 • Of 3 termijnen 1.559,73 met 0% renteInstallments-Klarna
 • Of 111,32 per maandInstallments-SprayPay
Niet op voorraad
Details
Diepte
380 cm
Breedte
500 cm
Hoogte
230 cm
 • Beoordeeld op TrustedShops met een 8,4/10
 • Thuiswinkel Waarborg: gunstige service voorwaarden
 • Snelle levering in de Benelux

Vragen?

Reactie binnen 2 uur

Plus- en minpunten

 • Ideaal als tuinkantoor of buitenverblijf

 • Van hoogwaardig en geschaafd Scandinavisch vuren

 • Wanddikte 44 mm en veel glas

 • Exclusief behandeling, maar dit is eenvoudig te verkrijgen in extra opties

Specificaties

Gewicht
1380 kg
Wanddikte
44 mm
Materiaal
Hout
Houtsoort
Scandinavisch Vuren
Kleur
Blank
Breedte
500 cm
Diepte
380 cm
Hoogte
230 cm

Onze producten bij jullie in de tuin

Tuinkamer Yorick 500 x 380 x 230 + luifel 120 cm Luxe buitenverblijf / Tuinkantoor Wanddikte 44 mm

Bent u zoekende naar een luxe houten buitenverblijf voor uw camping of volkstuin. Of wenst u een modern tuinkantoor om thuis te kunnen werken? Met tuinkamer Yorick geniet u het hele jaar door van uw tuin en daarmee het buitenleven. Tuinkamer Yorick van 500 x 380 x 223 cm is de perfecte tuinhuis wat beschikt over een fraaie ruimte met glas en licht. Nu met dubbel glas! Ook geschikt als mantenzorgwoning en . Ontdek het gemak van een prefab houten woningen online kopen via Gadero!

Maten tuinkantoor

Deze moderne blokhut 5x4 meter bestaat uit onbehandelde vuren blokhutprofielen van 44mm dikte. Naast de berging met een diepte van 380 beschikt de tuinkamer over een luifel aan de voorkant van 500 x 120 cm. Daarmee komt de totale diepte van tuinkamer Yorick op 500 cm. De deuren zijn 150 cm breed en 193 cm hoog. Door de luifel zijn de deuren goed beschermt tegen weersinvloeden. De meegeleverde ramen (2 vast en 2 te openen) beschikken net als de deuren over gehard dubbel glas wat stootvast is en speciaal ontwikkeld om niet te breken. Kortom, ideaal wanneer u op zoek bent naar extra veiligheid. Deze houten blokhut c.q. tuinhuisje Yorick heeft de volgende kenmerken:

 • Hout geschaafd: Ja

 • Houtsoort: onbehandeld Scandinavisch Vuren

 • Wanddikte: 44mm

 • Afmetingen: 500 x 380 cm

 • Luifel: 120 cm

 • Overstek rondom: 15 cm

 • Funderingsmaat: 480 cm x 360 cm

 • Binnenmaat: 471 x 351 cm

 • Nokhoogte: ca. 223 cm

 • Ramen: Ja, 4 (96 x186cm)

 • Deuren: dubbele deur (150x193cm)

 • Type Beglazing: dubbel glas

 • Type Dak: platdak

 • Dakbedekking: Exclusief

 • Oppervlakte: 17.3 m²

 • Inhoud (m³): 38.5 m³

 • Dakoppervlak (m²): 27.5 m²

 • Gespiegeld op te bouwen? Nee

 • Inclusief Hang-en sluitwerk en montagehandleiding: Ja

Dit ruime prefab tuinkantoor is snel te plaatsen en zeer compleet. U heeft geen denkwerk en uitzoekwerk meer.

Dakbedekking voor dit tuinhuis dient u los bij te bestellen. U vindt de opties voor dakbedekking bij de extra opties. Voor dakbedekking kunt u kiezen voor Easy-roofing aluminium dakbedekking, hetgeen heel eenvoudig zelf aan te brengen is. Naast Easy-roofing dient u een dakdoorvoer voor het afwateren van het dak mee te bestellen. Let op! Easy-roofing niet aanbrengen bij temperaturen beneden de 10 graden. U kunt voor de dakbedekking ook voor EPDM-rubber kiezen bij extra opties.

U heeft de keuze uit twee EPDM pakketten, een basis pakket met EPDM rubberfolie en EPDM contactlijm (spuitbus) voor 1-zijdige verlijming (enkel randen). Kies uit EPDM pakket compleet voor een uitgebreid pakket met extra lijm (contactlijm in spuitbus) voor 2-zijdige verlijming waarbij ook het EPDM over het gehele dak kunt bevestigingen. Let op! Voor beide pakketten geldt dat u geen lijm in emmer ontvangt.

Wij adviseren tevens om een dakdoorvoer mee te bestellen voor het afvoeren van hemelwater van het platte dak. Via de extra opties kunt u tevens bitumen-kit meebestellen om de dakdoorvoer vast te kitten op EPDM dakbedekking.

Starterset (extra optie)

Voor Blokhut Yorick met overkapping kunt u als extra optie een Starterset meebestellen. Deze starterset is speciaal ontwikkeld en bevat enkele essentiële onderdelen. Deze Starterset / starterkit bevat een ventilatierooster, stormankerset en tuinhuisset met asfaltnagels en dakplankspijkers voor het monteren van de dakplanken en dakleer. Wij raden aan om deze Starterset mee te bestellen, u vindt deze bij de extra opties.

Let op! Asfaltnagels en dakplankspijkers worden niet standaard meegeleverd, u dient hiervoor de starterset mee te bestellen.

Voor goede ventilatie plaatst u een ventilatierooster boven in de wand en in de tegenoverliggende wand onderin de wand. Zo heeft een goede luchtcirculatie die voor een langere levensduur zorgt van uw blokhut. Een stormankerset zorgt voor extra stevigheid van uw blokhut bij harde wind en storm. Een stormankerset bestaat uit metalen draadeinden die aan de binnenzijde van uw tuinhuis worden bevestigd en houden de blokhutprofielen steviger aan elkaar vast. Zowel de ventilatierooster als de stormankerset worden standaard meegeleverd bij de Starterset die u via de extra opties kunt meebestellen.

Verduurzamen: impregneren, transparant beitsen of verven in een kleur

U heeft voor de behandeling van dit moderne tuinhuis 3 opties.

1. Door ons uw Tuinkamer Yorick te laten impregneren (aanbevolen) dient u rekening te houden met extra levertijd. Afhankelijk van de tijd van het jaar kan de levertijd echter uitlopen. Controleer hier de actuele levertijd voor het impregneren.

Wie niet van groen geïmpregneerd hout houdt kan nu ook kiezen voor zilvergrijs impregneren. U heeft dan uw blokhut in stoere steigerhout look and feel! Wie door ons zijn tuinhuis laat impregneren hoeft zelf niet direct te beitsen. Na circa 3 maanden (zodra volledige werking uit uw blokhut is) wel alsnog aflakken is ons advies. Wie kiest voor impregneren behandelt zijn tuinhuis doorgaans met transparante Embadecor beits.

2. Wilt u liever uw blokhut in een mooie kleur wit of grijs? Dan kunt u dit tuinhuisje gewoon onbehandeld bestellen, het voordeel daarvoor is ook de snelle levertijd. Kies wel altijd voor een grondverf laag (isoleergrond) in wit, transparant of antraciet grijs. Verf uw blokhut daarna nog 2 keer in 1 of meerdere kleuren. Maak bijvoorbeeld de kozijnen wit en de wanden grijs.

Tijdens de opbouw adviseren we dat u minimaal de grondverflaag al op het hout heeft aangebracht. Ook de eerste laag kleur is verstandig om voor of tijdens de opbouw zeker in de mes en groef van de blokhutprofielen waar u later niet meer bij kunt aan te brengen. Anders heeft u kans na werking van het hout dat u nog kieren in de hout- of grondverf kleur ziet. Let uw (geverfde) blokhutprofielen nooit in de volle zon of warme garages, zo heeft u kans op kromtrekken. Zorg voor enkele bokken waar u uw profielen op kan laten drogen.

3. Wilt u uw blokhut behandelen in een transparante kleur om zo de nerfstructuur zichtbaar te houden? Wij adviseren deze blokhut dan onbehandeld te bestellen (deze is dan ook direct te leveren) en te behandelen met Embadecor Transparante Beits (tweelaags). U heeft 5 potten Embadecor Transparantie Beits nodig van 2,5 liter per pot.

Meegeleverd

De ramen en deuren worden met dubbel gehard glas geleverd. Bij blokhut Yorick krijgt u het volledige schroevenpakket en bouwtekening.

Standaard bij tuinkamer Yorick

Deze tuinkamer Yorick met wanden van 45mm wordt standaard geleverd met een afsluitbaar cilinderslot, 2 sleutels en deurhengen om de deuren stevig te monteren. Zo is uw blokhut veilig afgesloten.

Afmetingen tuinkantoor / buitenverblijf

Blokhut Yorick is 500 x 380 cm met een luifel van 120 cm. De funderingsmaten zijn 480 x 360 cm. De dubbele deur is 150 x 200 cm inclusief kozijn. De ramen naast de deuren zijn vast. De zijramen kunnen open. Alle 4 de ramen zijn 90 x 188 cm inclusief kozijn. De blokhutprofielen zijn 45 mm dik.

Hout geschaafd Ja Afmetingen 500x380+120 Funderingsmaat 480x360 Nokhoogte 230 Luifel voorzijde 120 Ramen 4 (90x188) Deuren 1 (150x200) Beglazing Dubbelglas Daksoort Platdak Dakbedekking Geen Dakoppervlak 27,5 Inhoud 41,5 Oppervlakte (m²) 17,3 Inclusief Dakdoorvoer rond, hang- en sluitwerk en montagehandleiding Gewicht 1140 + 110 Verpakkingsafmetingen 550x120x51 + 103x200x60 Fundering

Deze blokhut Yorick is eenvoudig en snel te monteren. Zorg voor een 100% waterpas ondervloer en monteer alles zuiver haaks. Wij adviseren om het tuinhuis voor het monteren te behandelen. Wij raden kunststof funderingsbalken aan. Deze hebben een zeer lange levensduur en zorgen voor een goede afwatering. Plaats deze op een waterpas ondervloer van betontegels, gestorte betonvloer of eventueel op een houten vlonder.

Ook kunt u uw blokhut opbouwen op 8x20 mm dikte betonbanden. Of bij drassige ondergronden met piketpalen in combinatie met 4x20 cm Azobe constructiebalken. In alle gevallen raden we funderingsbalken aan. Even opgelet, deze funderingsprofielen steken circa 4 cm uit naar buiten ten opzichte van uw blokhutprofielen.

Ventilatie

Gebruikt u deze blokhut als kantoor of woning? Zorg dan voor goede ventilatie. Voor een optimale ventilatie plaatst u een ventilatierooster boven in de wand en in de tegenoverliggende wand onderin de wand. Zo heeft een goede luchtcirculatie die voor een langere levensduur zorgt van uw blokhut. U kunt de ventilatieroosters meebestellen als optie. Dit is een set van 2 roosters.

Montage service

Ziet u er tegenop om de montage zelf uit te voeren? Laat het dan uitvoeren door onze professionele montage service! De montagekosten vindt u terug in de extra opties en kunt u eenvoudig aanvinken en afrekenen. Aan de montage van extra opties, zoals een houten vloer, zit een meerprijs verbonden. Deze meerprijs vindt u terug bij de extra opties, maar vergeet niet om ook de opties zoals bijvoorbeeld de dakgootset zelf mee te bestellen wanneer u deze wenst.

LET OP: u dient zelf te zorgen voor een verharde en waterpas ondergrond. De prijzen voor het monteren van overige opties, dient u op te vragen door een aanmeldingsformulier in te vullen.
De volgend opties zitten niet standaard bij de prijs inbegrepen:

 • Piketpaal Fundering en betonnen funderingsprofiel

 • Dakpanprofielplaten (wel easy/aquapan)

Wij nemen na het plaatsen van de bestelling contact met u op over de planning. Qua planning kunt u rekening houden met 8 tot 12 weken, uiteraard ook afhankelijk van de levertijd van de artikelen.

Bekijk hier meer informatie ove

Bijbehorend bij dit product