Tuinkamer Yorick 500 x 380 x 230 cm Luxe buitenverblijf / Tuinkantoor Wanddikte 44 mm

Productnummer: DE11033 Nu gratis bezorgd!   |   Inclusief gehard dubbel glas   |   Inclusief Easy-roofing aluminium dakbedekking

Nergens voorradig, reserveer bij ons als eerste. Levertijd 4-7 weken.

€ 3.798,95 per stuk
Delen via WhatsApp
Extra opties toevoegen
Blokhut Vloer van A-keuze gedroogd vuren
Blokhut Vloer van A-keuze gedroogd vuren
Funderingsbalken met afwatering
Funderingsbalken met afwatering
Laten Impregneren (levertijd 16 weken)
Laten Impregneren (levertijd 16 weken)
Grondverf laag (levertijd 7-8 weken)
Grondverf laag (levertijd 7-8 weken)
Daktrim
Daktrim
Starterset (Asfaltnagels, Dakplankspijkers, Stormankerset en Ventilatierooster)
Starterset (Asfaltnagels, Dakplankspijkers, Stormankerset en Ventilatierooster)
Piketpalen + constructieliggers (fundering) (exclusief ijzerwaren)
Piketpalen + constructieliggers (fundering) (exclusief ijzerwaren)
Embalan Dekkende Verf (zelf aanbrengen) + Embalan Isoleer bijbestellen
Embalan Dekkende Verf (zelf aanbrengen) + Embalan Isoleer bijbestellen
Embadecor Transparante Beits (zelf aanbrengen)
Embadecor Transparante Beits (zelf aanbrengen)
Embalan Isoleergrond (zelf aanbrengen) + Embalan Dekkende Verf bijbestellen
Embalan Isoleergrond (zelf aanbrengen) + Embalan Dekkende Verf bijbestellen
Impregneermiddel (zelf aanbrengen)
Impregneermiddel (zelf aanbrengen)
Beglazingskit
Beglazingskit
Samenstelling Sluiten
  • € 3.798,95 Standaardproduct Tuinkamer Yorick 500 x 380 x 230 cm Luxe buitenverblijf / Tuinkantoor Wanddikte 44 mm
  • € 0,00 Extra opties bekijk opties
  • € 0,00 Totaalbedrag

Voor- en nadelen van Tuinkamer Yorick 500 x 380 x 230 cm Luxe buitenverblijf / Tuinkantoor Wanddikte 44 mm

  • Ideaal als tuinkantoor of buitenverblijf
  • Van hoogwaardig en geschaafd Scandinavisch vuren
  • Gratis dakbedekking en kostenloze bezorging
  • Wanddikte 44 mm en veel glas

Tuinkamer Yorick 500 x 380 x 230 cm Luxe buitenverblijf / Tuinkantoor Wanddikte 44 mm

Bent u zoekende naar een luxe houten buitenverblijf voor uw camping of volkstuin. Of wenst u een modern tuinkantoor om thuis te kunnen werken? Met tuinkamer Yorick geniet u het hele jaar door van uw tuin en daarmee het buitenleven. Tuinkamer Yorick van 500 x 380 x 230 cm is de perfecte tuinhuis wat beschikt over een fraaie ruimte met glas en licht. Nu met dubbel glas en Easyroofing aluminium dakbedekking! Ook geschikt als mantenzorgwoning en vakantie chalet. Ontdek het gemak van een prefab houten woningen online kopen via Gadero!

Maten tuinkantoor 

Deze moderne blokhut 5x4 meter bestaat uit onbehandelde vuren blokhutprofielen van 44mm dikte. Naast de berging met een diepte van 380 beschikt de tuinkamer over een luifel aan de voorkant van 500 x 120 cm. Daarmee komt de totale diepte van tuinkamer Yorick op 500 cm. De deuren zijn 150 cm breed en 200 cm hoog. Door de luifel zijn de deuren goed beschermt tegen weersinvloeden. De meegeleverde ramen (2 vast en 2 te openen) beschikken net als de deuren over gehard dubbel glas wat stootvast is en speciaal ontwikkeld om niet te breken. Kortom, ideaal wanneer u op zoek bent naar extra veiligheid. 

Dit ruime prefab tuinkantoor is snel te plaatsen en zeer compleet. U heeft geen denkwerk en uitzoekwerk meer.

Voor dakbedekking is gekozen voor Easy-roofing, wat heel eenvoudig zelf aan te brengen is. Naast duurzaam Easy-roofing aluminium dakbedekking wordt ook een dakdoorvoer geleverd voor het afwateren van het dak. 

Starterset (extra optie)

Voor Blokhut Yorick met overkapping kunt u als extra optie een Starterset meebestellen. Deze starterset is speciaal ontwikkeld en bevat enkele essentiele onderdelen. Deze Starterset / starterkit bevat een ventilatierooster, stormankerset en tuinhuisset met asfaltnagels en dakplankspijkers voor het monteren van de dakplanken en dakleer. Wij raden aan om deze Starterset mee te bestellen, u vindt deze bij de extra opties.

Let op! Asfaltnagels en dakplankspijkers worden niet standaard meegeleverd, u dient hiervoor de starterset mee te bestellen.

Voor goede ventilatie plaatst u een ventilatierooster boven in de wand en in de tegenoverliggende wand onderin de wand. Zo heeft een goede luchtcirculatie die voor een langere levensduur zorgt van uw blokhut. Een stormankerset zorgt voor extra stevigeheid van uw blokhut bij harde wind en storm. Een stormankerset bestaat uit metalen draadeinden die aan de binnenzijde van uw tuinhuis worden bevestigd en houden de blokhutprofielen steviger aan elkaar vast. Zowel de ventilatierooster als de stormankerset worden standaard meegeleverd bij de Starterset die u via de extra opties kunt meebestellen.

Verduurzamen: impregneren, transparant beitsen of verven in een kleur

U heeft voor de behandeling van dit moderne tuinhuis 4 opties.

1. Door ons uw Tuinkamer Yorick te laten impregneren (aanbevolen) dient u rekening te houden met gemiddeld 4-6 weken extra levertijd. Afhankelijk van de tijd van het jaar kan de levertijd echter uitlopen. Controleer hier de actuele levertijd voor het impregneren.

Wie niet van groen geïmpregneerd hout houdt kan nu ook kiezen voor zilvergrijs impregneren. U heeft dan uw blokhut in stoere steigerhout look and feel! Wie door ons zijn tuinhuis laat impregneren hoeft zelf niet direct te beitsen. Na circa 3 maanden (zodra volledige werking uit uw blokhut is) wel alsnog aflakken is ons advies. Wie kiest voor impregneren behandelt zijn tuinhuis doorgaans met transparante Embadecor beits.

2. Wilt u liever uw blokhut in een mooie kleur wit of grijs? Dan kunt u dit tuinhuisje gewoon onbehandeld bestellen, het voordeel daarvoor is ook de snelle levertijd. Kies wel altijd voor een grondverf laag (isoleergrond) in wit, transparant of antraciet grijs. Verf uw blokhut daarna nog 2 keer in 1 of meerdere kleuren. Maak bijvoorbeeld de kozijnen wit en de wanden grijs.

Tijdens de opbouw adviseren we dat u minimaal de grondverflaag al op het hout heeft aangebracht. Ook de eerste laag kleur is verstandig om voor of tijdens de opbouw zeker in de mes en groef van de blokhutprofielen waar u later niet meer bij kunt aan te brengen. Anders heeft u kans na werking van het hout dat u nog kieren in de hout- of grondverf kleur ziet. Let uw (geverfde) blokhutprofielen nooit in de volle zon of warme garages, zo heeft u kans op kromtrekken. Zorg voor enkele bokken waar u uw profielen op kan laten drogen.

3. Wilt u uw blokhut behandelen in een transparante kleur om zo de nerfstructuur zichtbaar te houden? Wij adviseren deze blokhut dan onbehandeld te bestellen (deze is dan ook direct te leveren) en te behandelen met Embadecor Transparante Beits (tweelaags). U heeft 5 potten Embadecor Transparantie Beits nodig van 2,5 liter per pot.

4. Het laten spuiten van een grondlaag kost ca. 5-7 weken extra levertijd. Let op, dakbeschot wordt niet meegespoten. Voor de duurzaamheid adviseren we de grondverf spuitlaag aan. Dit geeft na aflakken een betere bescherming dan dompelimpregnatie. U heeft met een machinale spuitlaag uw blokhut alleen nog maar 2 keer te verven in een Embalan kleur. De levertijd van deze optie is wel relatief lang en de kosten relatief hoog.

Meegeleverd

De ramen en deuren worden met dubbel gehard glas geleverd. Voor dakbedekking ontvangt u standaard 35 m2 Easy-roofing en een dakdoorvoer rond, ook wel stadsdoorvoer genoemd. Bij blokhut Yorick krijgt u het volledige schroevenpakket en bouwtekening.

Standaard bij tuinkamer Yorick

Deze tuinkamer Yorick met wanden van 45mm wordt standaard geleverd met een afsluitbaar cilinderslot, 2 sleutels en deurhengen om de deuren stevig te monteren. Zo is uw blokhut veilig afgesloten.

Afmetingen tuinkantoor / buitenverblijf

Blokhut Yorick is 500 x 380 cm met een luifel van 120 cm. De funderingsmaten zijn 480 x 360 cm. De dubbele deur is 150 x 200 cm inclusief kozijn. De ramen naast de deuren zijn vast. De zijramen kunnen open. Alle 4 de ramen zijn 90 x 188 cm inclusief kozijn. De blokhutprofielen zijn 45 mm dik.

Hout geschaafd Ja
Afmetingen 500x380+120
Funderingsmaat 480x360
Nokhoogte 230
Luifel voorzijde 120
Ramen 4 (90x188)
Deuren 1 (150x200)
Beglazing Dubbelglas
Daksoort Platdak
Dakbedekking Easy Roofing
Dakoppervlak 27,5
Inhoud 41,5
Oppervlakte (m²) 17,3
Inclusief Dakdoorvoer rond, hang- en sluitwerk en montagehandleiding
Gewicht 1140 + 110
Verpakkingsafmetingen 550x120x51 + 103x200x60

Fundering

Deze blokhut Yorick is eenvoudig en snel te monteren. Zorg voor een 100% waterpas ondervloer en monteer alles zuiver haaks. Wij adviseren om het tuinhuis voor het monteren te behandelen. Wij raden kunststof funderingsbalken aan. Deze hebben een zeer lange levensduur en zorgen voor een goede afwatering. Plaats deze op een waterpas ondervloer van betontegels, gestorte betonvloer of eventueel op een houten vlonder.

Ook kunt u uw blokhut opbouwen op 8x20 mm dikte betonbanden. Of bij drassige ondergronden met piketpalen in combinatie met 4x20 cm Azobe constructiebalken. In alle gevallen raden we funderingsbalken aan. Even opgelet, deze funderingsprofielen steken circa 4 cm uit naar buiten ten opzichte van uw blokhutprofielen.

Ventilatie

Gebruikt u deze blokhut als kantoor of woning? Zorg dan voor goede ventilatie. Voor een optimale ventilatie plaatst u een ventilatierooster boven in de wand en in de tegenoverliggende wand onderin de wand. Zo heeft een goede luchtcirculatie die voor een langere levensduur zorgt van uw blokhut. U kunt de ventilatieroosters meebestellen als optie. Dit is een set van 2 roosters.  

Voorraad informatie

Van dergelijke grote blokhutwoningen hebben wij altijd 1 op voorraad. Nieuwe aanvoer van dergelijke grote prefab tuinhuizen duurt circa 6 tot 7 weken. Bestel dus altijd op tijd. 

Bestel uw luxe buitenverblijf of tuinkantoor van hout en veel glas nu bij uw online blokhutexpert Gadero. Wij bezorgen onder gunstige Thuiswinkel Waarborg Servicegaranties.

Dit product valt onder de categorie: Blokhut wanddikte 45 mm, Blokhut 5x4 meter. Wilt u liever een aluminium veranda? Bekijk dan ook eens onze aluminium tuinkamers.


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Wanddikte 44 mm Blokhut Yorick Tuinkamer Yorick 500 x 380 x 230 Luxe Buitenverblijf / Tuinkantoor Wanddikte 44 mm Nu gratis bezorgd!   |   Inclusief gehard dubbel glas   |   Inclusief Easy-roofing aluminium dakbedekking Ruim op voorraad
€ 3.798,95 per stuk incl. btw