Logo Gadero
service

Opbouwspots

Tuinverlichting in de vorm van opbouwlampen of een LED opbouwspot zijn perfect als sfeerverlichting voor het verlichten van plafonds van overkappingen, tuinhuizen of pergola's. Kies uit LED spotjes, vrijstaande tuinlampen en meer LED verlichting die u eenvoudig vastschroeft op een vaste ondergrond. De LED Spots voor buiten worden vaak geleverd met robuuste houder, waardoor deze niet alleen richtbaar is maar ook eenvoudig te monteren is op bijvoorbeeld een pergola of in een overkapping in uw tuin.

Doordat de opbouwspots uit ons assortiment voorzien zijn van een beweegbare kop, zijn deze zeer geschikt voor het uitlichten van bepaalde elementen in uw tuin of voor het monteren in een overkapping. Daarnaast vindt u grote LED opbouwspots voor het sfeervol verlichten van een plafond of dakrand van een woning of blokhut. 

Hoe worden opbouwspots bevestigd?

De opbouwspots kunt u met de bijgeleverde houder vastschroeven op een harde ondergrond, zoals een houten paal van een pergola. Doordat u de tuinspots ook kunt vastschroeven op een harde ondergrond, kunt u deze handige LED buiten spots ook gebruiken voor het verlichten van uw overkapping, door deze aan het plafond of muur te schroeven.

Opbouwspots combineren met andere buitenverlichting

Om een mooi geheel aan verlichting in de tuin te creëren, kunnen spots gecombineerd worden met andere soorten LED buitenverlichting, zoals bijvoorbeeld grondspots, wandlampen of staande lampen. Zo kan er eventueel in combinatie met ander tuinmeubelen een gezellige huiselijke sfeer in de tuin gecreëerd worden. Hier vindt u o.a. 24V LED tuinspots, wandlampen en staande buitenlampen van Suslight die u eenvoudig kunt combineren en aansluiten middels het Quick Safe Connect systeem.

Kies uit diverse opbouwspots van kleine LED spotjes met een klein lichtbereik tot speciale grote LED lichtbakken groot lichtbereik voor accentueren en verlichten van breed uitgezette beplanting. LED Buiten spots zijn leverbaar in 24V laagspanning en zijn eenvoudig te plaatsen. Gadero is uw specialist in tuinverlichting en levert LED opbouwspots met 5 jaar fabrieksgarantie. Bestel uw LED tuinspots voor 12.00 uur en wij bezorgen binnen 48 uur overal in Nederland en België.