Doordat de opbouwspots uit ons assortiment voorzien zijn van een beweegbare kop, zijn deze zeer geschikt voor het uitlichten van bepaalde elementen in uw tuin of voor het monteren in een overkapping. Daarnaast vindt u grote LED opbouwspots voor het sfeervol verlichten van een plafond of dakrand van een woning of blokhut. 

Hoe worden opbouwspots bevestigd?

De opbouwspots kunt u met de bijgeleverde houder vastschroeven op een harde ondergrond, zoals een houten paal van een pergola. Doordat u de tuinspots ook kunt vastschroeven op een harde ondergrond, kunt u deze handige LED buiten spots ook gebruiken voor het verlichten van uw overkapping, door deze aan het plafond of muur te schroeven.

Opbouwspots combineren met andere buitenverlichting

Om een mooi geheel aan verlichting in de tuin te creëren, kunnen spots gecombineerd worden met andere soorten LED buitenverlichting, zoals bijvoorbeeld grondspots, wandlampen of staande lampen. Zo kan er eventueel in combinatie met ander tuinmeubelen een gezellige huiselijke sfeer in de tuin gecreeerd worden. Hier vindt u o.a. 24V LED tuinspots, wandlampen en staande buitenlampen van Suslight die u eenvoudig kunt cobineren en aansluiten middels het Quick Safe Connect systeem.

 

Gadero Thuiswinkel Waarborg Service. Bij de grootste in hout.

Hoe meer u bestelt, hoe lager de bezorgkosten. Hoe meer u bestelt, hoe lager de bezorgkosten.

Bezorging in heel Benelux Op vaste dagen per postcode

Laatst bekeken door u