Vlonderplank Composiet Massief Antraciet 1.6 x 19.3 x 300 cm

Duitse A-kwaliteit uit Novotech fabriek   |   3 jaar garantie   |   Fijne ribbelstructuur of borstelstructuur zijde

€ 41,95 € 31,95 per stuk incl. BTW, pakkorting wordt automatisch verwerkt

Vanaf 70 stuks 10% korting
Delen via WhatsApp

Specificaties voor Vlonderplank Composiet Massief Antraciet 1.6 x 19.3 x 300 cm Easydeck Geborsteld en Ribbel zijde

Merk:
Easydeck
Productnr.:
LD40106-16-193-3000
Afmetingen:
1.6 x 19.3 x 300 cm
Levensduur:
25 jaar
Extra:
Extra Breed
Planken per m2:
1.7
Materiaal:
WPC Composiet
Kleur:
Antraciet
Lengte:
300 cm
Breedte:
19.3 cm
Dikte:
1.6 cm

Vlonderplank Composiet Massief Antraciet 1.6 x 19.3 x 300 cm Easydeck Geborsteld en Ribbel zijde

Deze massief composiet vlonderplank van Easydeck is afkomstig van de Duitse Novotech fabriek (marktleider in Duitsland en bekend van Megawood) en is van absolute A-kwaliteit. De antraciet gekleurde composiet terrasplank heeft de afmetingen 1.6 x 19.3 x 300 cm. Door de composiet vlonderplank met de borstelstructuur zijde naar boven te leggen creeërt u, mede dankzij de 19.3 cm extra breedte, een uniek vlonderterras. Het composiet vlonderdeel is slechts 1.6 cm dik en daarmee ideaal voor een dakterras of als bekleding van de vloer van uw balkon, wanneer u weinig ruimte heeft.

Het Easydeck composiet bestaat voor 75% uit hout en voor 25% uit polymeer. De houtvezels aan het oppervlak van de composiet terrasplank vergrijzen al na enkele maanden, waardoor de dekdelen nog mooier antraciet grijs worden. Het composiet is zeer onderhoudsarm en verkleurt nauwelijks. Doordat de plank massief is blijft er geen water in de plank staan en hoeft u uw terras niet perse onder 2% afschot te plaatsen. Bij holkamer composiet is dat wel het geval.

Let op, Deze Easydeck massieve vlonderplanken ondergaan na leggen een kleurrijping-proces. De zichtbare houtvezels vergrijzen en de plank wordt dan iets donkerder grijs met minder zichtbare houtvezels (zoals foto 1). Dit rijpingsproces duurt circa 3 maanden en maakt deze massieve terrasplank nog mooier effen grijs van kleur. Op foto 2 (en verder) ziet u deze composiet planken zoals u ze geleverd krijgt, ZONDER rijpingsproces. Let op, deze grijze planken kunnen de eerste maanden iets lichter worden en zullen daarna definitief donker blijven!

De planken worden ondersteunt door een composiet constructieregel. De constructieregels, ook van Easydeck composiet, dienen hart-op-hart maximaal 35 cm van elkaar verwijdert te zijn. Het hout in de composiet terrasplanken kan door vocht of droogte gaan werken. U dient daarom minimaal 0.5 cm ruimte tussen elke composiet vlonderplank aan te houden. Wanneer u de composiet terrasplanken kops doorlegt dient u minimaal 1 cm tussenruimte aan de kopse kanten aan te houden.

Wanneer bij het monteren van uw composiet terras wordt voldaan aan de leginstructies van Easydeck, geldt voor de composiet vlonderplanken een fabrieksgarantie van wel 3 jaar. Bestel ook randafwerking mee om eventueel de zijkanten van uw composiet terras te betimmeren. 

Tips

Door de middelste constructieregel te voorzien van een zelfklevende bevestigingsband voorkomt u dat de composiet vlonderplanken verschuiven tijdens het monteren. Bij voorkeur monteren op 6x6 cm hardhouten palen waar de liggers aan gemonteerd worden of zware tegels. 


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht

Productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf een beoordeling
* verplicht

Dit product bestellen?
Extra Breed composiet vlonderplank geribbeld Vlonderplank Composiet Massief Antraciet 1.6 x 19.3 x 300 cm Duitse A-kwaliteit uit Novotech fabriek   |   3 jaar garantie   |   Fijne ribbelstructuur of borstelstructuur zijde Ruim op voorraad
€ 41,95 € 31,95 per stuk incl. BTW