Logo Gadero
inspiratieservice

Weide- en paardenhekken

Wil jij een fraaie paardenbak of weide-omheining maken van houten palen en ronde liggers? Wij hebben diverse houten paardenbak- en weidehek omheiningen te koop. Met dit handige zelfbouw systeem van ronde palen en ronde liggers kun je zelf bepalen hoeveel meter je nodig hebt. Wij adviseren bij hekken voor paarden een hoogte van 130 cm aan te houden. Kies daarvoor voor ons speciale paardenhek ronde palen van 200 cm lengte en 14 cm doorsnee.

Onze weidepalen en weidehekken zijn geschikt voor vee, denk aan paarden, geiten en koeien. Naast de zogenaamde paardenbak omheiningen hebben wij ook groen en antraciet tuingaas in ons assortiment. Denk hierbij aan tuingaas wat geschikt is voor omheiningen voor pluimvee en dergelijke. Naast gaas vindt u op onze website spandraad en geschild en gefreesd rondhout in verschillende maten. Tevens vindt u onder ons rondhout kastanje palen waarmee u ook afrasteringen kan maken. 

Bekijk ook complete houten paardenstallen voor het stallen van uw paarden.

Tips

  • Gebruik bij paardenhekken snelcement wanneer u met slappe grondsoorten als veen en zand te maken heeft.

  • Plaats op uw weidehekken schrikdraad om het doorbreken te beperken en om extra veiligheid te creëren.

  • Onze ronde palen zijn onder hoge druk Geïmpregneerd en goed voor een levensduur van ca. 10 jaar. Bescherm uw ronde palen met teer voor een extra lange levensduur. Breng de teer laag aan op de plek rond het maaiveld (net onder en net boven de grond), daar zijn uw ronde palen gevoelig voor rotting door vocht.