Logo Gadero
service

Ook hebben wij RVS schroeven met een zwarte kop in het assortiment. Gebruik deze zwarte schroeven en slotbouten voor elk project met zwart tuinhout. Veel van ons zwarte ijzerwaren valt onder onze 48-uurs levering en heeft u dus zeer snel in huis!

Zwarte schroeven voor buiten

Onze RVS zwarte schroeven zijn ideaal om buiten te gebruiken. Deze RVS 410 schroeven zijn goed bestand tegen vocht en gaan niet roesten. Daarnaast past de zwarte kop goed bij het zwarte tuinhout, zodat de schroeven niet opvallen. Ook zijn deze schroeven uitgerust met een Torx aandrijving, hierdoor heeft uw boormachine meer grip. Onze zwart verzinkte schroeven zijn ijzersterk en zeer geschikt voor zware constructies.

Zwarte slotbouten

Bij Gadero vindt u zwarte slotbouten M8 en M6. Deze slotbouten zijn een echte blikvanger bij het maken van een overkapping. Daarnaast passen de zwarte slotbouten mooi bij een zelfgemaakte zwarte poort. Deze zwarte slotbouten zijn verzinkt en daardoor zeer sterk. Daarnaast zorgt de zwarte kleur voor een extra beschermlaag, zodat deze slotbouten nog beter tegen roest beschermd zijn. Deze slotbouten hebben een prachtige diepzwarte kleur en zijn mooi te combineren met zwart beslag.

Gadero heeft een groot assortiment aan hoogwaardige schroeven en slotbouten. In ons assortiment vindt u ook andere benodigdheden zoals kruishengen, balkdragers en ander zwart tuinbeslag. Wij leveren schroeven en ijzerwaren van het A-merk Wovar.

Bekijk hieronder GaderoTV aflevering #126 waarin Ronny alles verteld over ijzerwaren en schroeven.